Utorak, 03 Siječanj 2017 19:18

Spektakl u Mokošici; Kylie bacile obje sise

Piše:

Uz spektakularni vatromet koji je trajao više od 2 sata iza ponoći, Mokošica je ušla u Novu Godinu. Sretna nam Nova godina. Sreća nam pjevala! Nesreća se odmaknula od nas! I oni koji ne ljube Mokošicu! Ako im se ođe ne sviđa, neka idu tamo đe im se sviđa! Sretan im put!

Inače, Kylien je koncert bio spektakularan kao i svaki put do sada kad je ovdje nastupala. Već nakon druge stvari, oduševljena gomila je zauzvrat, njoj na dar, zapjevala kultnu stvar „Baci sisu da se igramo“. Na iznenađenje svih Kylie je prvo pokazala jednu, a nedugo zatim i drugu sisu. Bljeskale su tisuće fotoaparata. Kasnije je dala izjavu za svjetske medije: „Ja ovo nikad i nigdje ne bi uradila osim u Mokošici, te bi na ovakvu pojavu inače odreagirala slanjem publike u pičku materinu i prekidanjem koncerta. Dugo godina sam na poseban način vezana za mokoške fanove. Što god sam ikad objavila dominiralo je redovno na svim mokoškim glazbenim chartovima. Fascinira me njihov spontani, ali iznimno direktni primitivizam. U tome ima nešto divlje, nešto na što nikad nisam mogla ostati ravnodušna.“

„Pa ste bacili obje?“

„Da, bacila sam obje pa ko ga jebe! Morate pokušati razumjeti kakav je moj odnos s mokoškom publikom. Zrak je toliko erotiziran da je to čisti seks. U prvim redovima sam vidjela masovno igranje džepnog biljara. U Mokošici bi pokazala i guzu ako bi to bila želja mojih mokoških obožavatelja, jer njima je dopušteno apsolutno sve“ – zaključila je Kylie.

Na kućicama je malo poslije koncerta došlo do više incidenata. Sranje je nastalo kad je zbog velike navale svugdje nestalo frapea od kozica i tradicionalnih prikala u umaku od morskog konjica. Zakon ponude i potražnje je i ovom prilikom pokazao svoje najcrnje lice, pa su se cijene kobasica od morskog psa i sabljarke vinule u nebo, te su iste u nedostatku novca plaćane obiteljskim nakitom.

Prva beba u mokoškom rodilištu je rođena u 00:01, a ona prije nje u 23:59, tako da će mala Franica uvijek biti godinu starija od malog Silvestra, iako su rođeni u razmaku od samo 2 minute, a mama će ju uvijek kriviti što još malo nije pričekala s dolaskom, kako bi ona mogla dobiti nagradu od 100 tisuća eura, koju joj je ispred nosa slavodobitno pokupila mama malog Silvestra. Usput je za sve okrivila svog supruga, najavila razvod i na njega prebacila krivnju što mala Franica nije začeta minut i po do dva minuta kasnije.

Bečka filharmonija je jučer održala svoj koncert u Mokošici. To je jedino mjesto na svijetu, uz Beč, u kojem članovi navedenog orkestra svake godine izvode svoj novogodišnji koncert. Pola kristalne dvorane je bilo prazno. Teško je zadovoljiti ovdašnji profinjeni ukus i otrgnuti naše ljude od njihovog, nadaleko poznatog konformizma.

Repriza je preslab naziv za ono što se ponovilo sutradan. Točniji naziv bi bio preslika, budući se sve odvijalo izuzetno preciznim rasporedom i svi su se događaji vremenski poklapali u sekundu.

Po uzoru na zapadne civilizacije, Pemo je organizirao besplatni shopping u trajanju od 4 minute, po principu uzmi sve što hoćeš i možeš. U finalu su se našle dvije penzionerke koje su u brojnim dosadašnjim natjecanjima uspješno izbacile sve rivale.

Kroz izlaz je pola sekunde prije kraja, prvo proletilo 14 kolica, a zatim i ove dvije vremešne sinjorine, koje su se doslovno bacile kroz vrata. Komisija je foto finišem ustanovila da su izletile pravovremeno i da je sve regularno.

Police su ostale opustošene, a odnijele su čak i klima uređaje te nadzorne kamere i pločice s poda. Svakoj po jedan eir kondišn.

„Meni trebaju pločice da popločam balkon, a Katici je potreban ovaj, doduše već zastarjeli videonadzor. Krala sam tu godinama, oduzimala bogatima da bi davala siromašnima, i nikad me niko preko ovoga nije uhvatio. Nije bilo vremena da uzmem i wc školjku iz magazina, jer je moja baš jučer pukla, a danas sve zatvoreno pa nemaš đe kupit drugu.“

Marketinški slogan „U Pema nema što nema“ je sad u potpunosti dobio svoj smisao. Sad doista nema što nema, jer nema ničega. Djelatnice koje inače ne rade na Novu godinu su se sa veseljem odazvale pozivu Uprave da odmah dođu raditi i ponovo napune butigu. Jedna od njih je u ime svih, oduševljeno konstatirala: „Sa srećom smo danas došle ovdje. Ništa nas u životu ne usrećuje više od zadovoljstva naših mušterija“.
Trenirale  smo za ovo mjesecima, nabijale kondiciju i naš se trud isplatio – za Radio Komolac su kratko izjavile ove mokoške nadžene.

Čestitamo!

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250