Ponedjeljak, 09 Siječanj 2017 14:30

Zimski kamp Udruge Slatki život Dubrovnik održan u Zadru

U organizaciji Udruge Slatki život Dubrovnik, 11. zimskog kampa pod nazivom "Zajedno protiv dijabetesa u Boriku", a na kojemu su sudjelovla djeca oboljela od dijabetesa i njihove roditelje održan je u Zadru.

Članovi Udruge s područja Konavala, Župe Dubrovačke, Grada Dubrovnika i otoka Korčule krenuli su u Zadar u četvrtak. S njima su bili i prijatelji iz Zagreba, Splita i Ogulina.

"Animacijski tim Hotela Club Funimation Borik kroz zabavne programe u Falky Landu brinuo se za sportske aktivnosti, zabavu, akciju i razonodu, a u wellness i fitness centru djeca su koristila vodene aktivnosti za opuštanje nakon nagomilanih školskih obaveza."- stoji u priopćenju Udruge.

"Ovom prigodom pridružili su nam se članovi Udruge Cukrići iz Zadra na zajedničkom ručku, druženju i dijeljenju životnih iskustava s dijabetesom." - piše u priopćenju Udruge.

Članovi Udruge su u povratku, u nedjelju, nazočili i misi u Samostanu svetog Frane.

"Ovim kampom smo ponovno oživjeli naš trokut Dbg-St-Zg u borbi protiv dijabetesa. Roditelji i djeca su bili sretni i zadovoljni, jer poslije aktivnosti šećeri u krvi su bili u normali." - istaknuli su iz Udruge.

"Put i boravak financiran iz Proračuna Grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije, drugih donatora i roditelja udruge, a svima od srca zahvaljujemo." - zaključili su iz Udruge Slatki život Dubrovnik.

V.S.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250