Srijeda, 11 Siječanj 2017 20:10

Željko Raguž: Situacija je bolja, ali apeliramo na građane da ne koriste osobne automobile

Piše:

Situacija je bolja, trenutno više nego dobra, riječi su zamjenika gradonačelnika Željka Raguža o brojnim problemima u Gradu prouzrokovanim snijegom koji je jutros pokrio Dubrovnik.

- Stalno sam u kontaktu sa svim interventnim službama. Glavne ulice su do kraja očišćene i sve je prohodno, posipa se pijesak i stavlja sol. Osobno ću u pet ujutro s pročelnikom za komunalne poslove Markom Miljanićem obići cijeli grad, provjeriti situaciju. Onda ćemo procijeniti kako intervenirati s ciljem da oni koji ujutro rade imaju prohodne ceste i normalne šetnice. - naveo je Raguž.

- Apeliram još jednom da svi oni kojima nije potreba ne idu automobilima nego da koriste usluge taksija ili javnog gradskog prijevoza koji su adekvatno opremljeni. Danas je bilo prometnih nesreća, hvala Bogu bez težih posljedica, ali je bilo štete na vozilima. Kako bi se problemi izbjegli vjerujemo da je bolje da ljudi ne koriste osobna vozila. - objasnio je zamjenik gradonačelnika Raguž.

Na pitanje kad bi linije Libertasa mogle u cijelosti profunkcionirati, odnosno do kad će se čistiti prometnice, odgovorio je:

- Ovisi o temperaturama. Ako bude išlo u minus, mogu se očekivati problemi jer će se zalediti... No, ako temperatura bude išla preko nule vjerujem da će se sve otopiti pa će i ujutro biti lakše svim nama. - zaključio je Željko Raguž.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250