Četvrtak, 12 Siječanj 2017 12:06

Gradonačelnik Vlahušić: Dubrovnik je dobro odradio svoj posao uz snježno nevrijeme

Piše:

Jako smo zadovoljni s tim kako je sve prošlo jer nije bilo nesreća i većih šteta, kao niti zastoja na prometnicama, rekao je gradonačelnik Andro Vlahušić na konferenciji za novinare koja se održala nakon sastanka kriznog stožera koji je zasjedao povodom nastalih problema u Gradu prouzrokovanim snijegom koji je jučer pokrio Dubrovnik.

- Dubrovnik je odgovorno odradio taj dio posla. Nastavit ćemo raditi. I dalje posipamo ulice, čistimo trotoare... Očekuje nas nova hladnoća idućeg tjedna, nabavit ćemo nove količine soli. Zima još traje. Ovo je bila dobra vježba koja je dala odlične rezultate. - rekao je Vlahušić.

Na pitanje hoće li za vrijeme sljedećih hladnoća, ukoliko dođe do kriznih situacija, Libertas ponovo voziti sa starijim autobusima, Vlahušić je odgovorio kako svi autobusi Libertas opremljeni za zimsku vožnju, dodavši kako se tu radilo o procjeni direktora Đura Deranje kako nema potrebe nove autobuse  

Zamjenik gradonačelnika Željko Raguž apelirao je na građane da ne izlaze iz kuća ako ne moraju.

- Ako morate ići, ulice su prohodne i nismo imali zabilježene veće nesreće. Na kontinentu su navikli na ovakve situacije, a puno više tamo bude nepredviđenih situacija nego što smo ih mi imali. Jučer smo čak i ralicom išli sve do Gornjih sela. Danas će naglasak biti na šetnice i prilaze skalinima, gdje postoji strah od zaleđenosti. - dodao je Raguž.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250