Četvrtak, 18 Svibanj 2017 20:47

Vićan: Ako ostvarimo lošiji rezultat nego na prošlim izborima podnijet ću ostavku!

Piše:

Predsjednik Dubrovčakog demokratskog sabora Pero Vićan na današnjoj konferenciji za novinare rekao je kako će podnijeti ostavku ukoliko DDS ostvari slabiji rezultat nego na prošlim izborima.

- Ako ostvarimo lošiji rezultat nego prije dvije godine u Gradu, odnosno prije četiri godine u županiji, Dubrovačkom primorju i Konavlima podnijet ću ostavku na mjesto predsjednika DDS-a. No, bez obzira na to imat ćemo izbore u listopadu kad ćemo izabrati nova tijela stranke, a možda i novog čelnika. - rekao je Vićan, koji je kazao kako očekuje šest vijećnika u Gradu, u Županiji šest do sedam vijećnika, u Konavlima dva do tri, a u Dubrovačkom primorju pet vijećnika.

Što se tiče izbora u Gradu, rekao je kako mu se čini "da su neki kampanju gradili na činjenci zakona kojim se nekim kandidatima zabranilo kandidirati". Rekao je kako je to loš zakon, napominjući "da je ipak zakon i da ga treba poštivati".-

- Ima kandidata za koje niti ne znam zašto se natječu. Valjda je to moderno jer među njima ima likova koji su već bili gradonačelnici pa su pokazali što su napravili. Ništa. - kazao je Vićan očito misleći na kandidata HSS-a Vida Bogdanovića.

- Neki rade spinove da to čovjek ne može vjerovati! Pa ispada da su u drugom krugu, itd. Došlo je do inflacije Facebooka i anonimnih portala koji pišu svašta. Šifrirano i nepotpisano! Što je nešto što mi nikad nismo odobravali. No, mi imamo sjajne kandidate, u Gradu ćemo ući u drugi krug, a namještene i kupljene ankete nas ne zanimaju. U županiji ćemo polučiti bolji rezultat nego zadnji put. A bolje rezultate očekujemo i u Dubrovačkom primorju i u Konavlima. - prognozirao je Vićan.

Što se tiče eventualnih koalicija Vićan je rekao da sve treba vidjeti u nedjelju navečer dodajući kako postoje opcije s kojima neće koalirati niti u Gradi niti u županiji. Ipak, zaključio je kako se s izborima nikad ne zna, dodajući da možda "DDS ostvari i loš rezultat pa ne bude trebao nikome". 

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250