Petak, 19 Svibanj 2017 15:11

Je li ovo mjera i sklad?! Ima li stabla u Gradu s kojeg se ne smiješe DDS-ovi kandidati?

Piše:

Mjera i sklad, Terezina i Grad, predizborni je slogan DDS-ove kandidatkinje za gradonačelnicu Dubrovnika, nezavisne Terezine Orlić s kojim se natječe na izborima.

Mjera i sklad osnovna je premisa njezina izbornog programa. Kolika je ta mjera i kakav je taj sklad osvjedočili su se stanovnici Dubrovnika jutros gledajući debla stabala po svim dijelovima Dubrovnika oblijepljena plakatima DDS-ovih kandidata, od kojih neki gotovo cijeloga dana redakciji portala Dubrovnikpress.hr šalju fotografije stabala s čijih im se debla smiješe Terezina Orlić i kandidati za njezine zamjenike.
terezinastabla3Teško je povjerovati da Terezina Orlić ima veze s ovim činom, ali zato su članovi DDS-a inače u svakom izbornom ciklusu pokazivali svu svoju maštovitost i kulturu kad je u pitanju lijepljenje plakata na mjesta na kojima se to inače ne radi. No, plakatiranjem stabala ovaj put zaista su nadmašili sami sebe.

Samo je pitanje što danas rade zaposlenici Vrtlara i komunalni redari koji još nisu poskidali plakate sa stabala koja se nalaze na javnim površinama.
terezinastabla2

frendy250

fabrio250

adriatic maestral 250
aerodrom250
cistocareciklazno 250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250
transporterban250