Ponedjeljak, 17 Srpanj 2017 18:54

Direktor Luke Dubrovnik Božo Memed ne želi razgovarati o problemima na Batali i pozdravlja urednicu portala Dubrovnikpress.hr

Direktoru Luke Dubrovnik Božidaru Memedu zasmetao je napis portala Dubrovnikpress.hr u kojemu je preneseno pismo korisnika istezališta na Batali, koji su ogorčeni komercijalizacijom tog prostora, a o čemu možete čitati OVDJE, a koje je osim medijima, upućeno i samom direktoru Memedu, kao i gradonačelniku Matu Frankoviću, županu Nikoli Dobroslaviću, ravnatelju Lučke uprave Dubrovnik Blažu Pezu, kao i ekološkim udrugama. Pismo osim portala Dubrovnikpress.hr zasad nije prenio niti jedan medij.

Dakle, Memed je za portal Dubrovnikpress.hr prethodno izjavio kako pismo nije stigao pročitati, kazavši kako će to učiniti u ponedjeljak. Sve to piše u spomenutom napisu, kojim eto Memed nije zadovoljan. Tako je danas na pitanje je li u međuvremenu možda pročitao pismo, izjavio:

- Ne želim više razgovarati s vama i vašim portalom. Ono što ste napisali nije bilo korektno. Pozdravite vašu urednicu. - rekao je direktor Luke Dubrovnik Božo Memed i naknadno poslao SMS kako pismo, ili, kako je on naveo, dopis korisnika istezališta nije primio.

No, kako mu se nije svidio napis na portalu Dubrovnikpress.hr u kojem su preneseni navodi iz pisma, s njegovim sadržajem i problemima koji muče korisnike istezališta očito je dobro upoznat, ali eto o tome, uskoro bivši, direktor Luke Dubrovnik Božidar Memed ne želi razgovarati.

V.Salvia

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250