Ponedjeljak, 11 Rujan 2017 12:31

Kreću prijave za Du Motion – Runners' Days Dubrovnik

Sportsko-rekreativna manifestacija Du Motion - Runners' Days Dubrovnik otvorila je prijave za svoje četvrto izdanje, koje će se održati 28. i 29. travnja 2018. Trkači su pozvani da se registriraju za željene utrke putem službene web stranice.

Dvodnevno događanje ponovo nudi program koji uključuje popularni Dubrovački polumaraton, izazovnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K te Dječju utrku, pored kojih se još organizira i Du Motion Expo te drugi popratni sadržaji.

Protekla tri izdanja privukla su trkače iz preko 50 zemalja svijeta, a da će najinternacionalnija domaća trkačka manifestacija iznova potvrditi svoj status već sada svjedoče brojni upiti iz inozemstva. Dubrovnik privlači brojne zaljubljenike u trčanje odličnom atmosferom, zanimljivim panoramskim stazama koje prolaze kroz gradsku jezgru i uz dubrovačku obalu, te raznovrsnim trkačkim paketima koji prijavljenima garantiraju sjajan provod i upoznavanje svih ljepota grada.

S ciljem još boljeg pozicioniranja Dubrovnika kao atraktivne mediteranske destinacije za aktivan odmor, ali i pripreme trkača za travanj, Du Motion nudi dvije nove utrke tijekom jeseni, Dubrovnik Aquathlon 1. listopada i 10K utrku 19. studenog.

Trčite s nama i budite dio jedinstvenog Du Motion iskustva!

Više o utrkama, prijavama i trkačkim paketima, kao i rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite OVDJE.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250