Utorak, 12 Rujan 2017 21:14

Tomislav Dumančić novi predsjednik VK Jug

Piše:

Na redovnoj Skupštini Vaterpolo kluba Jug za predsjednika kluba izabran je Tomislav Dumančić, kojemu će mandat trajati dvije godine.Za dopredsjednike Juga izabrani su Pero Kulaš, Željan Konsuo i Lukša Jakobušić, donedavni predsjednik. Dumančića, inače regionalnog direktora Valamar Rivijere destinacija Dubrovnik, članovi Skupštine izabrali su uz jedan suzdržan glas te niti jedan glas protiv.

Inače, Skupština je izabrala i članove Uprave. Oni su Marko Balija, Saša Borojević, Tonči Daničić, Mato Franković, Srđan Gavranić, Mišo Glavinić, Maro Hajdarhodžić, Goran Hrnić, Vicenco Jerković, Hrvoje Jerković, Marin Kaštelančić, Miho Katičić, George Lonza, Srđan Margaretić, Luko Musladin, Davorko Obuljen, Viktor Siništaj, Edo Taslaman, Roko Tolić i Stjepan Vojnić. Od izabranih članova, oni koji su po prvi put ušli u Upravu su Stjepan Vojnić, Marin Kaštelančić, Vicenco Jerković i Srđan Margaretić.

- Nadam se da ću opravdati ovo povjerenje, biti prvi među jednakima. Velika je to čast, obaveza i izazov. Iskreno se nadam da ću uspjeti opravdati ovo povjerenje i da ću zajedno s vama voditi ovaj klub ka daljnjim uspjesima, kako bi klub ostao ponos Grada. Prethodni predsjednik Jakobušić je napravio strašno puno dobrih stvari. I rezultatski, ali i marketinški, po imidžu kluba, mnogi nam sportski kolektivi u Hrvatskoj na tome zavide. Sve to okrunio je odličnim rezultatima. - rekao je Dumančić, koji je Jakobušiću poklonio i umjetničku sliku, rad Lukše Peka, u ime cijele Uprave.

Inače, izvješće o radu u proteklom dvogodišnjem razdoblju podnio je Jakobušić. On je rekao kako Jug društveno-odgovorno posluje, dodajući kako pomaže i Ligi protiv raka Dubrovnik i niz drugih akcija koje za cilj imaju boljitak društva. Naveo je koliko je u Jugu važan rad s djecom, napominjući kako jugaši "organiziraju i "team buildinge" s obitelji djece". Zahvalio se svima koji su dali svoj obol u proteklom razdoblju, posebno navijačima "jer bez njih ništa ne bi imalo smisla".

Sportski direktor Juga Ognjen Kržić podnio je izvješće o sportskim uspjesima kluba, napomenuvši kako je kruna u proteklom razdoblju bila osvajanje Lige prvaka u Budimpešti 2016. godine.

Nazočne su pozdravili i gradonačelnik Mato Franković te predsjednik Dubrovačkog saveza sportova Maro Kapović.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250