Srijeda, 13 Rujan 2017 10:57

Prepun Dvor i na trećem nastupu Dmitryja Sinkovskog

Knežev dvor je bio prepun i na sinoćnjem koncertu Međunarodnog glazbenog festivala Dubrovnik u pozno ljeto na kojem je treći put nastupio ruski violinski virtuoz Dmitry Sinkovsky. Dubrovačkim simfonijskim orkestrom ravnao je maestro Tomislav Fačini, a na programu su se našla djela Ludwiga van Beethovena.

Nakon izvedbe Vivaldijevih djela u petak i koncerta Stylus phantasticus u subotu, Dmitry Sinkovsky je još jednom uspješno napunio Knežev dvor i oduševio mnogobrojnu publiku izvedbom Violinskog koncerta u D duru L. van Beethovena. Nastupi Sinkovskog u Dvoru redovno izazivaju ovacije kod publike i izvođenje solista na sviranje glazbenih dodataka, pa je tako bilo i sinoć.

Sljedeći koncert na programu Međunarodnog glazbenog festivala Dubrovnik u pozno ljeto je u četvrtak rujna kad će vodeći jazz pijanist ovih prostora, Matija Dedić, predstaviti svoj novi album "Male ljubavi...susreti".

Koncert će se održati u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat. Ulaznice su dostupne u uredu Dubrovačkog simfonijskog orkestra od 9 do 14 sati, u gift shopu Dubravka na Pilama, u Luži, u agenciji Perla Adriatica te jedan sat prije početka koncerta. Povlaštene cijene ulaznica za građane dostupne su isključivo na blagajni orkestra. Dodatne informacije moguće na 417 110 i 091 613 7314.

R.R.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250