Srijeda, 11 Listopad 2017 21:15

Gradonačelnik Franković obišao novouređeno igralište u Mokošici

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u pratnji zamjenica Jelke Tepšić i Orlande Tokić, privremenog pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miha Katičić i suradnika obišao je danas novouređeno igralište za male sportove u Novoj Mokošici.

Projekt uređenja igrališta za male sportove u sklopu sportsko-rekreacijskog parka obuhvatio je uređenje podloge, ali i postavljanje tribina i podesta kako bi se stanovnicima Mokošice na tom mjestu omogućilo održavanje sportskih i kulturnih manifestacija.

Vrijednost cjelokupnog projekta je 520 tisuća kuna od čega je 420 tisuća kuna utrošeno na obnavljanje i sanaciju igrališta i popratnih dodataka, a preostalih 100 tisuća kuna uloženo je u potporni zid.

- Napravio se potporni zid, stabilizirao teren jer je bilo klizište i velike pukotine. Također, napravljen je malo plato za suce, iscrtan teren, postavljene tribine uz rasvjetu koja se pali na timer i tako omogućava večernja događanja. Također, s ovim igralištem zaokružena je cjelina koja uključuje u blizini dječje igralište i vježbalište na otvorenom kao sportsku zonu koja je Mokošici nedostajala. - kazala je prilikom obilaska zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić.

"Podsjetimo, novo uređeno igralište bilo je prvo koje je nova gradska vlast obišla na početku mandata, a izgrađeno je na inicijativu gradskog kotara Mokošica." - napisali su iz Grada Dubrovnika.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250