Ponedjeljak, 16 Listopad 2017 11:35

Kristić stupa na novu dužnost; postaje stručni suradnik Čistoće

Piše:

Gradski vijećnik Mosta Maro Kristić sutra ide na novo radno mjesto. Naime, Maro Kristić će raditi u Odjelu za razvoj kao stručni suradnik Čistoće, iako se dugo špekuliralo da će ići za zamjenika direktora ovog poduzeća Grada Dubrovnika.

Od održavanja lokalnih izbora u svibnju, traju nagađanja oko njegovog budućeg zaposlenja. On je htio posao direktora Luke Dubrovnik, no Povjerenstvo za sukob interesa po tom pitanju odgovorilo mu je negativno, budući da Kristiću, kao bivšem saborskom zastupniku tek u svibnju ističe godina dana otkad je prestao obavljati dužnost saborskog zastupnika zbog čega ne može obavljati funkciju direktora trgovačkih poduzeća.

Tako se i vratio na "zamrznuto" radno mjesto u Županiji dubrovačko-neretvanskoj, na mjesto pomoćnika pročelnika za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku, a zbog čega je morao izaći iz Županijske skupštine.

Pak, krajem rujna, na pitanje portala Dubrovnikpress.hr ide li u Čistoću, Kristić je odgovorio "da nema ništa još o bilo kakvom mom prelasku negdje drugdje, nema ništa konkretno".

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250