Četvrtak, 30 Studeni 2017 13:03

Izvlačenje dobitnika nagradne igre "Pemova trilogija"; tko su sretni dobitnici...

Izvlačenje dobitnika prvog kruga nagradne igre "Pemova trilogija" održano je danas u Pemovom hipermarketu. Sretna dobitnica mobitela Samsung Galaxy S8Black je Silva Vlašić. Pak, dobitnica tableta Galaxy Tab 10,1 bus je Lidija Dubreta-Skurić.

Danas su izvučeni i dobitnici poklon bonova u iznosu od 500 kuna. Oni su: Marijana Matušić, Stjepan Benić, Jadranka Šoletić, Ivan Šućur, Palmina Brailo, Karmela Bjelopera, Pava Cvjetković, Mirjana Matić, Nada Bagović, Marijana Radić, Marica Zovko, Božo Lujak, Vedrana Jozović, Antonela Milić, Goldi Nodilo, Đive Zlošilo, Ivana Kasač Šuperak, Niko Tomaš, Marija Zlošilo i Nikica Nenadić.

"Pemova trilogija" je nagradna igra uz koju mogu sudjelovati svi kupci koji svoje kupovine u Pemu obave do 25. siječnja. Izvlačenje dobitnika drugog kruga, održat će se 30. prosinca, a trećeg kruga 1. veljače, a oba ta puta glavne nagrade bit će mobitel i tablet, kao i 20 poklon bonova u iznosu od 500 kuna. Također, 1. veljače ide i završno izvlačenje kad će se moći osvojiti Opel Crossland X.

Inače, sreću dobitnicima donijeli su voditeljica komercijale Pema Ana Goljc i maleni dvogodišnji Filip Kobilić-Zvrko, koji je u kupovinu išao sa svojom bakom, a Pemo mu se za pomoć pri izvlačenju zahvalio malim dječjim bagerom.

- Mi u Pemu uvijek volimo uključiti naše kupce kad izvlačimo dobitnike naših nagradnih igara, naravno djeca su nam uvijek najdraža. Mali Filip se zabavio, to je najvažnije od svega, igrao se s nama i dobio poklon. - zaključila je Ana Goljc.

V.Salvia

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250