Subota, 02 Prosinac 2017 16:46

Otvorena "Šarena zima u Uvali"

Dječji program Dubrovačkog zimskog festivala pod nazivom "Šarena zima u Uvali" otvoren je danas u Uvali Lapad, gdje je s radom počelo klizalište na tamošnjim teniskim terenima. Dječji program otvorio je dubrovački gradonačelnik Mato Franković, koji je sa suradnicima došao vlakićem, koji će za vrijeme Adventa prometovati Uvalom Lapad. Ovom prilikom točku na ledu izvele su članice Plesnog studia Lazareti.

- Vjerujem da ćete svi skupa biti zadovoljni programom. U ime Grada Dubrovnika želim vam da se svi skupa lijepo zabavimo u blagdanskom raspoloženju. - rekao je Mato Franković.

Što se tiče programa, na maloj bini pokraj fontane, izmjenjivat će se svake subote u popodnevnim satima do Božića mladi plesači, glumci i glazbenici. Također, održat će se i niz edukativnih radionica izrade ukrasa za bor, snješka, vilenjaka i Djeda Božićnjaka te plesnih animacija: ples pingvina i ples Djeda Božićnjaka. Koncertni dio programa odvijat će se u tjednu između Božića i Stare godine u popodnevnim satima većinom s mladim glazbenicima iz udruge Orlando koji pripremaju male ulične glazbene izvedbe. Program u Uvali Lapad zaključit će veliki humanitarni rock koncert dubrovačkih bendova "Tribute to Alan".

Radno vrijeme klizališta na teniskim terenima u Uvali Lapad je svakim danom od 9 do 22 sata.

V. Salvia

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250