Utorak, 13 Veljača 2018 10:27

Romantično Valentinovo uz gastronomski užitak i koncert Ibrice

U tjednu zaljubljenih od 14. do 17. veljače, Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s dubrovačkim restoranima organizira Valentinovo gastro dane. Programu za najromantičnije doba godine pridružilo se trinaest restorana koji su ove godine pripremili posebne i maštovite menije za sve zaljubljene, a to su Cantina Mexicana Chihuahua, restorani Dalmatino, Domino, Eden, Marianno, Orka, Orsan, Porat, Bistro Ruzmarin, Restoran Taj Mahal-grad te Restoran Taj Mahal-Hotel Lero.

Uz tradicionalnu hranu, domaće specijalitete, slatke i ukusne deserte te vrhunska vina iznenadite svoje najdraže i provedite romantičnu večer u ugodnom ambijentu u jednom od dubrovačkih restorana.
valentplakatGrad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika, povodom Valentinova, poklanjaju svim Dubrovčanima i posjetiteljima grada , koncert poznatog šansonjera i kantautora Ibrice Jusića, u Kazalištu Marina Držića, u petak 16.veljače s početkom u 20.30 sati.

Uživajte u izvedbama nekih najpoznatijih i najromantičnijih pjesama kao što su  “Dobro jutro, Margareta”, “Ponoć” i “Jubi san vašu ćer” .

TZ Grada Dubrovnika

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250