Subota, 10 Ožujak 2018 12:27

Dubrovački polumaraton na listi 13 svjetskih utrka na izvanrednim mjestima

Manje od dva mjeseca ostalo je do ovogodišnjeg, četvrtog izdanja sportsko-rekreativne manifestacije Du Motion - Runners' Days Dubrovnik, koja nastavlja nizati priznanja. Višestruko nagrađivani hrvatski trkački događaj tako se nedavno s Dubrovačkim polumaratonom našao na listi 13 utrka na izvanrednim mjestima diljem svijeta, koje po mišljenju uglednog američkog trkačkog vodiča Halfmarathons.net svakako treba posjetiti tijekom života.

Laskav je i izbor proljetnih odredišta koje je svojim čitateljima preporučio Thrillist, jedan od globalno vodećih digitalnih lifestyle brendova, na kojem se našla i Hrvatska te kao poseban događaj za sve željne aktivnog odmora istaknut upravo Dubrovački polumaraton.

- Ove lijepe vijesti dolaze u trenutku kada zanimanje za naše utrke prelazi sva očekivanja. Trkači ponovo dolaze sa svih kontinenata pa će Du Motion nastaviti tradiciju najinternacionalnije trkačke manifestacije. Na nama je da opravdamo njihova očekivanja i omogućimo im da uživaju u svim ljepotama Dubrovnika te nastavimo pozicioniranje grada kao atraktivne destinacije za ljubitelje sporta i rekreacije. - izjavio je direktor Du Motiona Alen Bošković kojem je potvrda za dobar rad stigla i od Bostonskog atletskog saveza. Naime, sredinom travnja pozvan je na direktorsku konferenciju koja će održati uoči Bostonskog maratona, najdugovječnijeg maratona na svijeta.

Du Motion - Runners' Days Dubrovnik na rasporedu je 28. i 29. travnja, s programom koji uključuje Dubrovački polumaraton, izazovnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K, Dječju utrku na Stradunu, te Du Motion Expo i druge popratne sadržaje.

Prijave za Dubrovački polumaraton i Utrku zidinama otvorene su do 31. ožujka, dok se na humanitarnu 5K utrku zainteresirani mogu prijavljivati sve do 20. travnja OVDJE.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250