Subota, 10 Ožujak 2018 21:16

Na Bogdanovićevo pitanje „je li vi to nas zajebavate“ odgovor je…

Piše:

Posljednja sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika ostat će u dugom sjećanju svih koji prate politički život u Gradu što zbog političkih poteza što zbog cirkuske atmosfere, a tome bi se još mogle nadodati i gotovo pa nevjerojatne sposobnosti uvlačenja HDZ-ovaca u stražnjicu gradonačelnika Mata Frankovića, stranačkog im šefa.

O političkom potezu koji je obilježio sjednicu, ali i posljednjih osam mjeseci političkog života u Gradu, odnosno raskidu koalicije HDZ-DDS Dubrovnikpress.hr već je pisao OVDJE i OVDJE, a o jednom dijelu uvlakačkih sposobnosti možete čitati OVDJE. O tome kako su Vijećnicima problemi građana smiješni možete pak čitati OVDJE.

No, ništa na toj sjednici nije bilo smiješno, dapače, tužan je to skup koji nije mogao završiti na drukčiji način nego kao jedna obična lakrdija i farsa.

Naime, predsjedniku Gradskog vijeća Marku Potrebici sasvim je normalno bilo nastaviti sjednicu Gradskog vijeća iako se upalio protupožarni alarm s kojim su se i on i vijećnici morali nadglasavati.

Od vijećnika jedini je reagirao Vido Bogdanović (HSS). Ljutiti Bogdanović je Potrebicu, kojem je sve to bilo smiješno, uistinu iskreno i s razlogom, bez okolišanja pitao: „Pa dobro je li vi to nas zajebavate?“

Dodao je Bogdanović i da se sjednica ne može voditi na takav način, da ne prave od vijećnika majmune i da ugase „to sranje“. Grezo je Bogdanović postupio, ali grezo je u tom trenutku i bilo potrebno jer Potrebica se uistinu ponašao kao da je riječ o nekoj zajebanciji, okupljanju u parku uz pivu, a ne točkama i odlukama Gradskog vijeća od kojih neki ljudi, građani ovog Grada, nešto očekuju, ali svakako ne očekuju da ih netko pravi majmunima, a od gradske vijećnice cirkus.

Cjelokupno to ponašanje Marka Potrebice i atmosfera sprdanja možda najbolje govori o tome kako HDZ-ovci shvaćaju sjednice i Grad i ujedno je to i odgovor Vidu Bogdanoviću na pitanje „je li vi to nas zajebavate“.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250