Ponedjeljak, 12 Ožujak 2018 13:44

Marko Potrebica: Demantiram sve što je rekao gospar Đuro Labaš

Piše:

Nakon što je Đuro Labaš za portal Dubrovnikpress.hr izjavio kako mu je predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica na sastanku rekao da njegova kćer Kornelija Koncul ne može biti ponovno izabrana za ravnateljicu Osnovne škole Antuna Masle u Orašcu jer dolazi iz jugonostalgičarke obitelji, o čemu možete čitati OVDJE, Marko Potrebica je njegove navode za portal Dubrovnikpress.hr demantirao, najavivši kako će protiv Đura Labaša podnijeti odgovarajuću prijavu.

- Oštro demantiram sve što je gospar Đuro Labaš naveo oko izbora za ravnateljicu u Osnovnoj školi Antuna Masle u Orašcu, a pogotovo da sam za čovjeka koji je sudjelovao na Šipanu u svim kampanjama HDZ-a izjavio da je njegova obitelj jugonostalgična. Zbog iznošenja neistina u javnost podignut ću odgovarajuću prijavu. - rekao je Potrebica te potvrdio da je primo Đura Labaša na sastanak.

- Istina je da sam gospara Labaša primio u prvom slobodnom terminu kao i sve naše sugrađane te smo zaista u prve dvije teme razgovarali o njegovoj podršci HDZ ovom kandidatu na kotarskim izborima, a kojega on podržava, a razgovarali smo i o lokaciji odlagališta otpada u Šipanskoj luci, što je bio i razlog njegova dolaska na sastanak. Na kraju sastanka je rekao da ima još jedna privatna tema, oko izbora njegove kćeri za ravnateljicu Osnovne škole u Orašcu. - kazao je Potrebica.

- To mi je bila prva informacija da je dotična gospođa njegova kćer, a kako osobno ni na koji način nisam sudjelovao u izboru ravnateljice, rekao sam mu da će se postupak provesti u skladu sa zakonom, a da njegova kćer, ako ne bude ravnateljica, neće trpiti nikakve posljedice svog neizbora jer je rekao da joj netko navodno navodno prijeti otkazom, a sve drugo je plod konstrukcija. - kazao je Potrebica, dodavši kako ubuduće neće primati građane bez prisustva svjedoka.

- Ovo mi je opomena za budućnost, tako ću ubuduće sve naše sugrađane primati u prisustvu svjedoka. - kazao je predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250