Ponedjeljak, 12 Ožujak 2018 19:43

Ona nije jugonostalgičarka: Roberta Soko izabrana za ravnateljicu OŠ Antuna Masle

Dubrovački HDZ je ispunio jedno predizborno obećanje, ali ne prema biračima, već prema Roberti Soko koja je danas na sjednici Školskog odbora OŠ Antuna Masle u Orašcu ipak izabrana za ravnateljicu, unatoč protivljenju dijela roditelja te dijela nastavničkog kadra.

Naime, roditelji nisu doduše imali ništa osobno protiv Roberte Soko, inače sestre HDZ-ove gradske vijećnice Nikoline Soko, već im je, kako su rekli za Dubrovnikpress.hr prije nekoliko dana, nejasno zbog čega neće biti izabrana dosadašnja ravnateljica Kornlija Koncul koja se također javila na natječaj.

Natječaj je inače raspisan 12. veljače, a onda je politika uplela svoje prste o čemu je Dubrovnikpress.hr jedini pisao OVDJE.

U priču se uključio i Đuro Labaš, otac još uvijek aktualne ravnateljice Kornelije Konul, kojoj mandat traje do 1. svibnja, a koji je za Dubrovnikpress.hr kazao kako mu je predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica kazao kako njegova kćer ne može biti ravnateljica jer dolazi iz jugonostalgičarske obitelji o čemu možete čitati OVDJE. Potrebica je to demantirao što možete čitati OVDJE.

N.Metković

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250