Ponedjeljak, 16 Travanj 2018 14:23

Hoće li Lokrum uz ravnatelja dobiti i dva direktora?

Piše:

Tijekom rasprave o imenovanju ravnatelja Javne ustanove Rezervat Lokrum na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća, vijećnik HNS-a Miho Obradović, replicirajući vijećniku HSS-a Vidu Bogdanoviću istaknuo je kako u Lokrum neće doći jedan direktor već trojica, točnije ravnatelj i dvoje direktora. Ideja je da uz ravnatelja direktorski dvojac, neslužbeno doznaje portal Dubrovnikpress.hr, u Rezervatu Lokrum svaki dobije svoj resor, a riječ je o Mislavu Biliću i Igoru Buliću.

Mislav Bilić i Igor Bulić, dubrovački poduzetnici, nedavno su se javili na natječaj za ravnatelja Javne ustanove Rezervat Lokrum, s tim da Bulić nije podnio prijavu na ponovljenom natječaju.

Kako neslužbeno doznaje portal Dubrovnikpress.hr prema toj zamisli ovom dvojcu bi bila ponuđena dva nova direktorska mjesta u Rezervatu. Jednom za direktora otoka, a drugom za direktora prodaje. No, da bi ih se moglo zaposliti potrebno je okončati sistematizaciju radnih mjesta koja je već u izradi za JU Rezervat Lokrum.

Inače, gradonačelnik Mato Franković je još na sjednici Gradskog vijeća, na kojoj je za ravnatelja JU Rezervata Lokrum imenovan Ivica Grilec, izjavio kako mu je informacija o zapošljavanju dvaju novih direktora, odnosno otvaranje dvaju novih radnih mjesta u Rezervatu potpuna nepoznanica.

Štoviše, Franković je tada kazao kako je on taj od kojega bi trebalo tražiti suglasnost za svako novo zapošljavanje. Također je naglasio kako nije dobio nikakav zahtjev za zapošljavanjem te najavio kako će kako će ispitati navode o novim direktorskim mjestima u Javnoj ustanovi Rezervat Lokrum.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250