Ponedjeljak, 16 Travanj 2018 17:05

Dobroslavić: Hrvatska nije ničija kolonija, Pelješki most mora ići!

Župan Nikola Dobroslavić komentirao je medijske napise o eventualnoj tužbi tvrtke Strabag protiv odluke DKOM-a i traženju zaustavljanja postupka izvođača radova čime bi se značajno odužila izgradnja Pelješkog mosta.

- Pelješki most je najvažniji projekt ove županije i Republike Hrvatske. Propisanim postupkom izabran je izvođač radova. Vjerujemo Hrvatskim cestama, Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, Vladi RH te Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javne nabave. Očekujemo skoro potpisivanje ugovora s tvrtkom ”China Bridge and Road Corporation” kao i da to potpisivanje bude u Dubrovniku. - komentirao je župan Dobroslavić.

- Uvažavamo Strabag kao uglednu tvrtku, ali upozoravamo da medijske napise o tužbama naši građani shvaćaju kao prijetnju koja ih vrijeđa jer osjećaju da se takvom eventualnom tužbom Hrvatska omalovažava i tretira ju se kao koloniju. Hrvatska nije ničija kolonija. Hrvatska je suverena i samostalna država što bi svi koji u njoj posluju trebali uvijek imati na umu, - riječi su župana Dobroslavića.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250