Nedjelja, 03 Lipanj 2018 12:04

Filmska radionica udruge Motion posvećena glumi

Započelo je četvrto izdanje filmske radionice Motion, posvećeno glumi i dramskom nastupu. Radionicu organizira udruga Motion na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, u suradnji s Odjelom za komunikologiju. Glavni mentori radionice su Angela Bulum i Đina Jakir.

- Imamo veliki broj sudionika radionice što znači puno kreativnosti, energije i smijeha. Tako smo krenuli u radionicu, a tako ćemo nadam se i završiti. Cilj radionice jest osvijestiti polaznicima neke potencijale koje imaju u sebi, ali i ukazati na stvari na kojima mogu raditi. Moja želja jest da im proces ostane u lijepom sjećanju. - izjavila je mentorica glume Angela Bulum.
Angela Bulum je diplomirana glumica, koja uglavnom glumi u predstavama u Hrvatskoj i BiH, a povremeno zapliva i u filmskim vodama. U 2018. je čeka premijera dugometražnog filma „Aleksi“ redateljice Barbare Vekarić.

Đina Jakir je diplomirana komunikologinja i magistra produkcije. Đina je završila i školu govorništva u organizaciji odsjeka fonetike na Filozofskom fakultetu. Bavi se audiovizualnim medijima, pisanjem i produkcijom, a hrvatskoj publici je najpoznatija kao voditeljica HRT-ove emisije Kauč-surferica.

Radionicu su podržali Hrvatski audiovizualni centar i Grad Dubrovnik.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250