Subota, 23 Lipanj 2018 21:37

Mali Konavljani uspješno položili za judo pojaseve

Polaznici Judo kluba Konavle Cavtat i Judo kluba Prevlaka danas su na rivi u Cavtatu položili za pojaseve. Polaganju za pojaseve, koje se tradicionalno održava po završetku školske godine pristupilo je 90 kandidata.

Komisija u sastavu predsjednika JK Konavle Cavtat i judo trenera Sada Bečića, bivšeg judaša Marka Sentića i judašice Ivana Šutalo odlučila je kako su svi polaznici zaslužili svoje pojaseve, a judoke su kroz same vježbe vodili treneri Matko Klarić i Ivo Muldini.

- Ovo je jedan test onoga što su polaznici naučili tijekom godina. Mi ih nagrađujemo i dodjelom pojaseva. Većina polaznika polaže za "manje" pojaseve, dakle bijelo-žuti te žuti, a najviše ima žuto-narančastih, tu si i oni koji polažu za zeleni pojas. Imamo i polaznika koji će dobiti plavi pojas i jedan koji će dobiti smeđi pojas. Vrijedno smo radili cijelu godinu uz pomoć naših trenera Matka Klarića, Pera Tuke i Iva Muldinija. - kazao je za portal Dubrovnikpress.hr Sado Bečić.

- Ovo je jedan događaj kojega nema na svijetu, da se ovako na rivi, a ne u dvorani održava polaganje za pojaseve. Ovo je nešto specifično, mislim da ćemo napraviti i turnir u Cavtatu na otvorenom, kao što je to bilo u prošlosti. - rekao je Bečić.

Inače, Bečić je za portal Dubrovnikpress.hr rekao i kako je JK Konavle Cavtat od Općine Konavle dobiva deset tisuća kuna, dok je prije bio slučaj da je dobivao 20 tisuća kuna. Također, kad se obratio nazočnima, posebno je "pecnuo" vladajuće.

- Načelnik Općine Konavle Božo Lasić se ispričao da ne može doći, ali trebao je doći njegov zamjenik Ivo Radonić. Ivo, ako si ovdje digni ruku. Trebao je doći i predsjednik Zajednice sportova Općine Konavle Đino Kralj, neka i on digne ruku. Trebala je doći i ravnateljica OŠ Cavtat Kate Kukuljica, neka i ona digne ruku ako je ovdje. Evo vidite. Vi ste svjedoci. Je li to zaslužuju vaša djeca da im nitko danas ne održi govor i ne obrati im se. Ali dobro, mi idemo dalje. - poručio je Bečić.

V.Salvia

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250