Srijeda, 01 Kolovoz 2018 12:55

Brončani vaterpolisti na prijemu kod župana Dobroslavića i gradonačelnika Frankovića

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom te v.d. pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelenom Dadić primio je danas u Palači Ranjina dubrovačke vaterpoliste koji su na Europskom prvenstvu vaterpola u Barceloni osvojili brončanu medalju. Također, vaterpoliste su primili i gradonačenik Mato Franković te njegova zamjenica Jelka Tepšić.

Na prijem su stigli Loren Fatović, Luka Lončar, Maro Joković, Andro Bušlje i Marko Bijač. Marko Macan i Xavi Garcia nisu mogli doći.

Župan Dobroslavić čestitao je brončanima i zaželio mnogo sreće u budućnosti.
- Sport i život – u oba ponekad dobijaš, a ponekad te bacaju u ‘bandu’. Konstantno pokazujete kako se trud isplati – zlatni, srebrni ili brončani, vi ste talentirani i kvalitetni sportaši na koje smo svi neizmjerno ponosni. Svaka vam čast, bili ste izvrsni i ostvarili ste izvanredan uspjeh. - rekao je župan Dobroslavić.

- Naši vaterpolisti ponovno su na ponos našem Gradu, s obzirom da većinu reprezentacije čine upravo Dubrovčani. Oni su primjer kako se ustrajnim radom postižu vrhunski rezultati. - kazao je gradonačelnik Franković.

- Mi smo zadovoljni. Možemo mi i bolje, ali u tom smo trenutku učinili najbolje što se moglo učiniti. Često smo u ulogama kad nam se čestita i lijep je to osjećaj. Sada krećemo ispočetka i idemo u nove pobjede. Ovo je zlatno vrijeme za sport – košarka, nogomet, vaterpolo – u poslijednje vrijeme dosta je medalja i pobjeda. - rekao je u ime ostatka ekipe vaterpolist Maro Joković.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250