Petak, 03 Kolovoz 2018 10:20

Župski načelnik Nardelli primio članove klape Subrenum

Načelnik Općine Župa dubrovačka, Silvio Nardelli, ugostio je jučer članove jedne od najuglednijih dalmatinskih klapa, Subrenum iz Župe dubrovačke.

Na Večeri dalmatinske pisme u Kaštelima održane krajem srpnja klapa Subrenum predstavila se trećim singlom s novog albuma koji je još uvijek u pripremi. Predstavljena pjesma „Stojim drito ka i svića“, autora teksta Pjera Mirića i autora glazbe, Vicka Dragojevića, ujedno dobitnika nagrade za najbolji aranžman, osvojila je prvu nagradu žirija kao i nagradu orkestra za najbolju skladbu.

Načelnik Nardelli čestitao je na ostvarenom uspjehu, te članovima klape uručio prigodnu nagradu. „Vjerujem kako ćete objavom albuma imati još puno ovako uspješnih pjesama. Hvala vam na promociji Župe dubrovačke u Hrvatskoj, ali i izvan njenih granica“, poručio je.
nardellisubrenum 2Općina Župa dubrovačka odavno je prepoznala vrijednost klape Subrenum, i pomagala njeno djelovanje. I ove godine program klape nalazi u Programu javnih potreba u kulturi Općine Župa dubrovačka.

Inače, u karijeri dugoj gotovo četvrt stoljeća klapa Subrenum se okrenula modernijoj klapskoj pop pjesmi, zadržavajući svoj prepoznatljiv stil i iznimno jak vokalni izričaj. Album je u pripremi, bit će 5. objavljeni nosač zvuka, a njegov izlazak očekuje se uskoro.

Općina Župa dubrovačka

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250