Utorak, 21 Kolovoz 2018 10:30

Župan Dobroslavić i gradonačelnik Franković čestitali Kurban Bajram

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputili su čestitke dubrovačkom imamu Salkanu ef. Heriću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti povodom Kurban Bajrama.

Čestitku župana Dobroslavića pročitajte u nastavku:

"Poštovani gospodine Herić,

Ovim putem želim čestitati Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti Kurban-Bajram. Nadam se da ćete ovaj blagdan provesti u radosti i miru okruženi svojim najmilijima.

Želim vam sreću, zdravlje i blagostanje. Bajram Šerif Mubarek Olsun!" - napisao je župan Nikola Dobroslavić.

Čestitku gradonačelnika Frankovića pročitajte u nastavku:

"Poštovani gospodine Heriću,

Grad Dubrovnik iskreni je prijatelj i partner Islamskoj zajednici, jer vjerujemo da je jedno društvo uistinu bogato samo ako se gradi na raznolikosti vjerskog i kulturnog identiteta, a upravo je naš grad stoljećima baštinio suradnju temeljenu na dubokom uvažavanju svih svojih vjerskih zajednica.

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno ime, Vama i svim sugrađanima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrenu čestitku povodom Kurban-bajrama, velikog blagdana islamskog svijeta koji istovremeno simbolizira spremnost vjernika na žrtvu, ali i milost kojom Bog zauzvrat nagrađuje svoje podanike.

Uz želju da ga provedete u zajedništvu i krugu najbližih, neka Vam Kurban-bajram još više osnaži osjećaj duhovnog blagostanja i neka bude čvrst podsjetnik da otvorimo srca za više ljubavi i suosjećanja.
Bajram Šerif Mubarek Olsun!" - piše u čestitci gradonačelnika Mata Frankovića.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250