Petak, 31 Kolovoz 2018 11:00

Humanitarna zabava na Kolorini

Na Kolorini će se u subotu, s početkom u 20 sati, u Beac h Baru Dodo održati humanitarna zabava pod imenom „Veliko srce za Mali Dom“, a sav prihod od prodaje pića je namijenjen za pomoć djeci u sirotištu „Mali dom“ i doprinosu rada fra Mira Babića, a za odličnu atmosferu bit će zadužen DJ Vagabundo.

Fra Miro Babić vodi sirotište „Mali dom“ u centralnoj Keniji, u selu Lower Subukia, teško pristupačnom području, daleko od prometnica i zdravstvene skrbi, gdje franjevci žive među ljudima i pomažu im stvoriti minimalne uvjete potrebne za život. Tamo su smještena napuštena, bolesna djeca koja su često ostavljena da umru u teškim afričkim uvjetima, a ulaskom u „Mali dom“ postaju dijelom jedne velike obitelji.

Prilikom zabave moći će se kupiti „Šarene narukvice prijateljstva“ koja ručno plete lokalno stanovništvo iz misije. Donacija od narukvice će se pretvoriti u hranu, lijekove, pomagala za bolesnu djecu, cipelice, školske zadaće, novu školu i sve što je potrebno da imaju život barem približan našem.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250