Petak, 14 Rujan 2018 09:48

Obilježavanje 27. obljetnice Hrvatske ratne mornarice u Pločama

Zamjenik župana Joško Cebalo jučer  je u Pločama sudjelovao u obilježavanju 27. obljetnice Hrvatske ratne mornarice i Dana Hrvatske ratne mornarice, čija se središnja svečanost održava sutra, također u Pločama.

Program je započeo odavanjem počasti svim poginulim pripadnicima HRM-a i svim poginulim braniteljima pa je tako izaslanstvo koje su predvodili izaslanik Predsjednice RH i vrhovne zapovjednice OSRH i njezin savjetnik za obranu i nacionalnu sigurnost Vlado Galić, izaslanik potpredsjednika Vlade i ministra obrane i državni tajnik MORH-a Tomislav Ivić, savjetnik ministra obrane Ivica Ušljebrka, načelnik Glavnog stožera OSRH general zbora Mirko Šundov i zapovjednik komodor Ivo Raffanelli položilo vijenac u more.

Ispred spomen-obilježja hrvatskim braniteljima poginulima u Domovinskom ratu na gradskom trgu vijence je položilo isto izaslanstvo te članovi obitelji poginulih i pripadnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, a u pločanskoj crkvi Kraljice Neba i Zemlje vojni ordinarij mons. Jure Bogdan predvodio je misu za sve poginule branitelje.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250