Srijeda, 03 Listopad 2018 14:24

Predstavljen peti Good Food Festival Dubrovnik

Good Food Festival Dubrovnik, koji se već petu godinu zaredom održava u organizaciji dubrovačke Turističke zajednice, predstavljen je današnjoj konferenciji za novinare. Festival će trajati od 15. do 21. listopada, a tijekom tih sedam dana održat će se brojna zanimljiva kulinarska događanja.

- Iz godine u godinu Festival je sve bogatiji, sve veći i nadam se ukusniji. Drago mi je što će peti Good Food festival i službeno trajati sedam dana. Središnji događaje će večera okusa Latinske Amerike u restoranu Kantenari s poznatim kuharom Ricardom Luqueom, a nastupit će i grupa Cubismo. Imat ćemo i uspješnu suradnju s restoranima Amfora i Porat. U restoranu Amfora jela će pripremati Dino Galvagno, a u restoranu Porat gostovat će Ivan Pažanin. U hotelu Rixos Libertas održat će se bogati humanitarni brunch. Imat ćemo brojne radionice, gastro ture, vinokušnju... - rekla je direktorica TZ Grada Dubrovnika Romana Vlašić.

- Naš cilj jest produženje sezone. ne može se ništa dogoditi preko noći. Listopad nam je jako popunjen. Ove zime imat ćemo n ikad više direktnih linija s europskim gradovima. Tu su nove destinacije poput Madrida i Varšave. Bilo je pitanje kad ćemo imati letove. Evo imamo letova. Imamo i događanja. Imamo i dobru volju i dobre kapacitete. Na nama je da se dogovorimo kako ćemo prihvatiti broj gostiju koji će nam doći. Potreban nam je cjelogodišnji život Grada. - objasnila je direktorica TZ Vlašić.

Pročelnik gradskog UO za turizam, gospodarstvo i more Marko Miljanić rekao je više o Dubrovačkoj trpezi, koja će se ove godine održati po 11. put. Naglasio je kako će prikupljena sredstva ići za Udrugu Down sindrom i Udruga Rina Mašera.

Cjelokupan program Festivala možete pročitati OVDJE.

V.Salvia

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250