Utorak, 09 Listopad 2018 12:21

Gimnastika: Odličan nastup GK Dubrovnik na turniru u Splitu

Gimnastičarke GK Dubrovnik uspješno su nastupile na turniru 3. Kola regije Jug, održanog u Splitu. U konkurenciji od preko 200 natjecatelja, natjecateljice Gimnastičkog kluba Dubrovnik vratile su se doma sa dvadeset medalja i tri pehara te su se plasirale na državno natjecanje.

Cure su se natjecale u C programu. Što se tiče mlađih kadetkinja, iz GK Dubrovnik naglasili "kako se tu radi o curicama od sedam godina koje kratko vrijeme treniraju u dvorani u Župi dubrovačkoj i koje su ostvarile izniman uspjeh". Cure su osvojile ekipno drugo mjesto, nastupivši u sastavu: Tea Bratoš, Nora Cvjetković, Anamarija Rehak, Nika Rotim i Mia Turčinović.

U konkurenciji kadetkinja, natjecateljice GK Dubrovnik nisu uspjele uzeti medalju. Osvojile su ekipno peto mjesto te popravile svoj rezultat od zadnjeg kola u svibnju za tri mjesta. Kadetkinje koje su nastupila su: Karla Haklička, Paula Jelavić, Brigita Prkoča, Mara Saulović, Mia Šarić, Marija Šerković i Nela Trešćec.

Mlađe juniorke osvojile su ekipno zlato. Nastupile su u sastavu: Gabriela Benčić, Monika Besjedica, Antea Bobić, Eni Fiorenini, Maris Pleština, Ela Prkoča, Stela Ramić i Orsula Zvone. Također, u pojedinačnoj konkurenciji Maris Plešina osvojila je drugo, Orsula Zvone treće, a Ante Bobić šesto mjesto.

I juniorke su osvojile zlato, nastupivši u sastavu Matea Buljan, Maris Brković, Matea Franquelli, Marijana Kriste i Matea Maslać. Upravo je Maslać pojedinačno osvojila četvrto mjesto.

Što se tiče seniorki, iz GK Dubrovnik nastupila je Ramona Popović koja je osvojila šesto mjesto.

"Trenerice Diana Mileusnić i Karmen Matušić te predsjednica Kluba Anuška Matušić su zaista preponosne. Isto tako smo zahvalne roditeljima na velikoj podršci! Jedva čekamo nove izazove! Bravo za sve natjecateljice i trenerice!" - napisali su iz GK Dubrovnik.

V.S.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250