Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić uputio je čestitku Marku Bijaču, kapetanu Jug Croatia osiguranja i vrataru hrvatske reprezentacije povodom priznanja za najboljeg vaterpolista u Europi koje mu je dodijelio Europski savez vodenih sportova. Tekst čestitke prenosimo u cijelosti:

Poštovani Marko,

Dubrovnik i njegova šira okolica oduvijek su bili rasadnik najvećih imena i najvećih talenata u sportu, a posebice kada je riječ o vaterpolu. Dopusti mi da ti u svoje osobno ime, ali i ime cijele Dubrovačko-neretvanske županije čestitam na prestižnoj tituli kojom si samo još jednom potvrdio svoju kvalitetu.

Bilo da je riječ o tvojim klupskim nastupima ili obrani gola reprezentacije uvijek igraš sa srcem, a tada rezultat ne može izostati. Priznanje nije moglo stići u bolje i zaslužnije ruke, a u sljedećoj sezoni želim ti još više uspjeha kako u bazenu tako i na privatnom planu.

Župan
Nikola Dobroslavić

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je danas ovogodišnje festanjule pomorca Nedjeljka Zelena, kapetana duge plovidbe i obrtnika Iva Mazavaca u pratnji rektora crkve svetog Vlaha mons. Tome Lučića.

Festanjuli Feste sv. Vlaha 2018. godine ovom prigodom, gradonačelniku Frankoviću uručili su Proglas Feste svetog Vlaha, a tijekom prijema istaknuto je kako se vremena i okolnosti mijenjaju, ali kako sveti Vlaho i njegova Festa uvijek ostaju.

Gradonačelnik Franković i mons. Lučić razgovarali su i o dosadašnjoj suradnji te je istaknuto kako će se suradnja nastaviti i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo.

Tijekom prijema, gradonačelnik Franković osobno je uručio mons. Tomi Lučiću i festanjulima Zelenu i Mazavcu program ovogodišnje Feste svetog Vlaha i Dana Grada Dubrovnika kao i pozivnicu za sudjelovanje na obilježavanju Dana Grada.

Podsjetimo, u ovogodišnju 1046. Festu, a na ponos Grada, uvest će nas svjetovni domaćini – festanjuli: pomorac Nedjeljko Zelen, kapetan duge plovidbe i obrtnik Ivo Mazavac.

Nedjeljko Zelen rođen je u Suđurdu na Šipanu 12. studenog 1967. godine. Diplomu inženjera pomorskog prometa stekao je na Višoj pomorskoj školi u Dubrovniku, a 1995. godine položio je kapetanski ispit i stekao naslov kapetana duge plovidbe. Deset godina plovio je na brodovima Atlantske plovidbe i to najviše na brodu ,"Sveti Vlaho".

Na Sveučilištu KENT u Londonu, studirao je management poslovanja u pomorskom prometu i stečeno znanje nadograđivao u Monacu i Antwerpenu. Trenutačno radi kao zamjenik komercijalnog direktora u domicilnoj pomorskoj kompaniji Atlantska plovidba.

Ivo Mazavac rođen je u Dubrovniku 24. rujna 1962. godine, a nastanjen je u Popovićima. Osnovnu školu završio je na Grudi, a Srednju školu učenika u privredi u Dubrovniku s diplomom VK vodoinstalatera.

Mazavac je trenutačno zaposlen u tehničkoj službi u hotelu Croatia u Cavtatu, poduzeća Jadranski luksuzni hoteli.

DPP

Utorak, 23 Siječanj 2018 14:39

Bogat program u UGD za Noć muzeja

Umjetnička galerija Dubrovnik i ove je godine za sve posjetitelje pripremila poseban program za Noć muzeja, obilježen stručnim vodstvima i zanimljivim glazbenim programom, a koja će se obilježiti u petak, 26. siječnja 2018. godine. Kao i svake godine, ulaz je slobodan, a za posjetitelje je pripremljen izuzetno bogat i raznolik program koji će trajati od 18 do 1 sat iza ponoći.

U Umjetničkoj galeriji Dubrovnik, u sklopu Feste 2018 Dubrovnik, a u suradnji s Klubom Lazareti i udrugom Festa Dubrovnik počevši od 19 sati bit će održana tradicionalna DU ROCK PARADA, na kojoj će se svoje autorske pjesme domaćoj publici predstaviti DaRiva / Toboggan, Valetudo, Embassy 516, Ad Libidum, Lapadske Tratinčice, Banditen Strasse, D & F, Dapal i The Beatless Trio.

Također, posjetitelji će od 18 sati i svaki sljedeći puni sat do 21 sat, uz stručno kustosko vodstvo, imati priliku pogledati najveću međunarodnu izložbu otvorenu u Dubrovniku u 2017. godini, izložbu jednog od najcjenjenijih suvremenih fotografa, Ahmeta Ertuğa pod nazivom „Točka iščeznuća“.

Kustosi UGD provest će posjetitelje kroz najvažnija djela hrvatske umjetnosti 20. stoljeća, od Vlaha Bukovca preko Ljuba Babića, Vojina Bakića, Iva Dulčića, Dušana Džamonje do Julija Knifera i Kuzme Kovačića, kao i pokazati djela međunarodno relevantnih umjetnika, od Jana Fabrea, Roberta Farbera, Tonija Benettona do Ahmeta Ertuğa. Vodstva počinju u 18:30, 19:30, 20:30, 21:30.

U Galeriji Dulčić Masle Pulitika u Noći muzeja posjetitelji će moći pogledati izložbu mlade akademske slikarice i ilustratorice Jelene Bando pod nazivom „Pravi prostor“. Za glazbeni dio programa pobrinula se udruga „Sve ostalo je glazba“ koja će izvoditi svoje 30-minutne programe tako predstavljajući neke od najpoznatijih glazbenih djela, od kojih posebno treba izdvojiti skladbe Ludomira Rogowskog, poljskog skladatelja, dirigenta i glazbenog pisca koji je je živio i stvarao u Dubrovniku (u samostanu sv. Jakova) sve do svoje smrti 1954. godine. Koncerti započinju u 18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00 i 23:00.

26. siječnja obilježavamo i dan rođenja dubrovačkog slikara Đura Pulitike koji ćemo prigodno obilježiti u Noći muzeja u Atelijeru Pulitika gdje je slikar stvarao sve do 2006. godine. Ovim povodom UGD priredila je izložbu Pulitikinih radova, od kojih neke dosad publika nije imala prigode vidjeti. A, za sve sladokusce pripremili smo slatko iznenađenje.

Na sve tri izložbene lokacije, uz bogatu trpezu, na prigodnom popustu od 50 % moći će se kupiti sve publikacije Umjetničke galerije Dubrovnik.

Obilježimo zajedno Noć muzeja!

UGD

Povodom Feste sv. Vlaha 2018. godine dubrovački biskup mons. Mate Uzinić uputio je tradicionalnu Poruku štovateljima sv. Vlaha u domovini i inozemstvu.

 

„Festa sv. Vlaha, koju ove godine u miru, slobodi i blagostanju slavimo po 1046. put, Festa je svih nas u Gradu i domovini, ali i svih vas koji ste ih zbog različitih razloga morali napustiti. Iako vas i ovogodišnja Festa sv. Vlaha zatječe izvan Grada i u tuđini, u nju smo svi zajedno uključeni, a biti dionikom Feste dar je koji nas sve povezuje, ali i obvezuje“, piše dubrovački biskup.

 

Nadalje biskup objašnjava zašto bi sudjelovanje u Festi sv. Vlaha svatko trebao doživjeti kao dar. Ističe da je po životu i mučeničkoj smrti sv. Vlaha, njegovoj ulozi u slavnoj prošlosti Grada i biskupije, kojima se objavio kao zaštitnik i branitelj, milost Božja dodirnula naše pretke „osposobljavajući ih za očuvanje slobode, bivajući im nadahnuće za sva ona djela koja sačinjavaju našu dubrovačku posebnost, čineći nas ponosnima zbog slavne prošlosti, ali i zahvalnima zbog današnjega mira, slobode i blagostanja.“ Festa sv. Vlaha omogućuje i današnjim štovateljima da po životu i mučeništvu Parca, kao i po njegovoj zaštitničkoj ulozi, Božja milost može dodirnuti i svakoga od njih, osposobljavajući ih danas „za življenje u slobodi i činjenje velebnih djela kojima je sv. Vlaho svojim primjerom i zagovorom uvijek bio i ostaje nadahnuće.“

 

Dubrovački biskup zatim naglašava kako zbog toga Festa sv. Vlaha i obvezuje štovatelje da otvoreni Božjoj milosti, Gradu i biskupiji, ali i svim krajevima u kojima se nalaze, u skladu s primljenim nadahnućem i primjerom sv. Vlaha, daju svoj vlastiti pečat. „To je način da očuvamo ono što smo primili i s čim se s pravom ponosimo, ali i da to obogatimo i obogaćeno proslijedimo dalje, budućim naraštajima. To je i poziv da se više trudimo oko zajedničkoga dobra postajući jedni drugima ono što je sv. Vlaho bio i jest ovomu Gradu, biskupiji i svima nama. Poziv je to koji stoljećima, ne gubeći na aktualnosti, odzvanja našim mirima: Izdignimo se iznad vlastitih interesa, stavljajući se u službu zajedničkog dobra! To je jedini način da naš Grad i biskupija, ali i sve sredine u kojima živimo, mogu nastaviti živjeti u skladu, miru, ljubavi, blagostanju.“

 

Na kraju biskup Uzinić na sve u Gradu, biskupiji i domovini, na sve štovatelje sv. Vlaha i njihove obitelji širom svijeta, na iseljenika i pomorce zaziva obilje Božjega blagoslova i nebeski zagovor svetoga Parca: „Neka sv. Vlaho nad svima nama bdije i sve nas pred Bogom trajno zagovara! Živio sveti Vlaho!“
biskuppo20181
biskuppo20182 Angelina Tadić/Dubrovačka biskupija

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave zaprimila je žalbu austrijske tvrtke Strabag na odluku Hrvatskih cesta o izboru kineskog konzorcija za izvođača radova na Pelješkom mostu, podaci su s internet stranica Državne komisije, piše Hina.

Prema upisniku predmeta koje Državna komisija objavljuje na svojim internet stranicama, u utorak, 22. siječnja zaprimljena je žalba Strabaga na izbor izvođača radova za izgradnju mosta kopno-Pelješac s pristupnim cestama.

Strabag je bio jedan od tri ponuđača na natječaju za Pelješki most, a detalji njihove žalbe za sada nisu poznati.

Inače, Hrvatske ceste su 12. siječnja objavile da su od tri pristigle ponude za prvu fazu izgradnje mosta Pelješac s pristupnim cestama izabrale ponudu kineskog konzorcija China Road and Bridge Corporation, koje su za to ponudile cijenu od 2,08 milijardi kuna (bez PDV-a).

"Od tri pristigle ponude za sklapanje ugovora o javnoj nabavi odabrana je ona zajednice ponuditelja - China Road and Bridge Corporation, CCCC Highway Consultants, CCCC Second Highway Engineering i CCCC Second Harbour Engineering, s cijenom ponude u iznosu od 2,08 milijardi kuna (bez PDV-a) te rokom dovršetka radova od 36 mjeseci", izvijestili su tada iz Hrvatskih cesta.

Ista ponuda je ocjenjena prema kriterijima kao ekonomski najpovoljnija ponuda, a od datuma izbora počeo je teći rok za žalbe koje se podnose i o kojima odlučuje Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave.

Uz kineski konzorcij, koji je za izgradnju Pelješkog mosta dao ponudu od 2,08 milijardi kuna bez PDV-a odnosno 2,6 milijardi s PDV-om, ponude su dali i talijanski Astaldi i turska tvrtka IC Ictas te Strabag.

Zajednička ponuda Astaldija i turske tvrtke iznosila je 2,55 milijardi kuna bez PDV-a, odnosno 3,19 milijardi kuna s PDV-om, a Stragabova 2,62 milijardi kuna bez PDV-a, odnosno 3,28 milijardi kuna s PDV-om.

DPP

Utorak, 23 Siječanj 2018 10:05

Predstava "OtpisaNE" u Slobodi

Što biste vi napravili da vam kćer u kuću dovede imigranta? Odgovore na to pitanje uz niz komičnih i apsurdnih scena donosi komedija "OtpisaNE" u kojoj glume poznata glumačka imena Ksenija Marinović, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički. Dubrovačka publika će imati priliku pogledati predstavu u dvorani kino Sloboda u nedjelju u 19 sati.

Predstava je topla priča o imigrantu koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u život frustrirane Snježane, njene poduzetne kćeri Hrvojke te dokone zavodnice susjede Milke.
OtpisaNE će vas nasmijati do suza ali i nagovoriti da pokušate sebe zamisliti u sličnim okolnostima.

Predstava koja je premijerno izvedena u listopadu 2017. pobudila je neviđeni interes publike te su sve dosadašnje izvedbe bile rasprodane, a u Splitu na početku dalmatinske turneje 3 dvorane su rasprodane tjedan dana prije izvedbe.

- Sigurna sam da će OtpisaNE obilježiti 2018. godinu, nakon premijerne izvedbe u listopadu prošle godine zatrpani smo pozivima za gostovanje, ne samo iz Hrvatske nego i cijele regije. S obzirom da je u predstavi i oko predstave mnogo Dalmatinaca uključujući mene nije bilo dileme, turneju započinjemo u  Dalmaciji, a s velikom radošću se dolazimo predstaviti publici u Dubrovniku. Sigurna sam da će turneja trajati godinama. - izjavila je Ecija Ojdanić:

- Obožavam publiku u Dalmaciji jer je neposredna i otvorena, odmah znaš sviđaš li im se ili ne.“ - rekla je Ksenija Marinović.

Ulaznice možete kupiti na blagajni kina Slobode u Luži te u sustavu online prodaje Croatia tickets.

DPP

Međunarodni turnir za mlađe juniore (do 17 g.) u badmintonu održan je u Medvodama u Sloveniji od petka do nedjelja. Boje Badmintonskog kluba Aedium iz Dubrovnika branila je Barbara Janičić, koja je osvojila zlato u paru.
Turnir je održan organiziran u okviru BEC-a (Badminton Europe Circuit) i nastupilo je ukupno 68 igračica i igrača iz 8 zemalja.

U pojedinačnoj konkurenciji Barbara je u eliminacijskom dijelu ždrijeba ostvarila dvije pobjede, i to protiv Zale Žuran iz Slovenije i Julie Chmurovicove iz Slovačke, a onda je u četvrtfinalu bolja od nje bila Elizaveta Baranova iz Rusije.

U ženskim parovima Barbara je ostvarila odličan rezultat osvajanjem prvog mjesta i zlatne medalje. U paru sa Irom Misir iz Velike Gorice, prvo su pobijedile bugarski par Mihaela Chepishova / Cvetina Popivanova sa 2:0, zatim u polufinalu par Karoline Pottendirfer / Emily Wu iz Austrije sa 2:1, da bi u hrvatskom finalu bile bolje i od para Ira Martinuš / Dora Martinuš iz Zagreba rezultatom 2:1.

U mješovitim parovima Barbara je nastupila sa suigračem Bornom Vadljom iz Čakovca i zaustavljeni su odmah u prvom kolu od para Ilya Kim / Elizaveta Baranova iz Rusije koji su na kraju igrali u finalu.

Na istom mjestu je održan i Međunarodni turnir za podmladak (do 11/13/15 g.) pod nazivom 9th Medvode Forza Cup 2018, na kojem je nastupio Marko Janičić.

U konkurenciji igrača do 15 godina ukupno je bilo 46 igrača, podijeljenih u 12 grupa po do 4 igrača. Marko je u svojoj grupi ostvario jednu pobjedu i to protiv Marka Habera iz Slovenije, što uz poraze protiv Maja Babnika i Jake Perič Marovt također iz Slovenije nije bilo dovoljno za prolazak među 16 najboljih.

DPP

Festivalsko vijeće jednoglasno je usvojilo program i financijski plan 69. Dubrovačkih ljetnih igara koje će se održati od 10. srpnja do 25. kolovoza 2018. Na Sjednici održanoj danas, u Ministarstvu kulture RH pod predsjedanjem ministrice dr.sc. Nine Obuljen Koržinek, Vijeće je jednoglasno usvojilo program i financijski plan

Program i financijski plan javnosti će intendantica Dora Ruždjak Podolski s pomoćnicima i ravnateljica Ivana Medo Bogdanović predstaviti na Kandeloru, 2. veljače u 13 sati u Festivalskoj palači u Dubrovniku, a ulaznice za dio programa će se već isti dan naći u internetskoj prodaji.

Članovi Vijeća izrazili su punu podršku predstavljenom umjetničkom konceptu festivalske sezone.

DPP

Upravni odjel Grada Dubrovnika za turizam, gospodarstvo i more, temeljem članka 8. Odluke o dodjeli potpora za zapošljavanje pripravnika i Zaključka gradonačelnika Grada Dubrovnika Mata Frankovića raspisao je natječaj za dodjelu potpora za zapošljavanje pripravnika na području Grada Dubrovnika u 2018. godini. Visina pojedinačne mjesečne potpore za zapošljavanje iznosi 2.800 kuna, a dodjeljuje se tijekom pripravničkog staža (godina dana) pravnim i fizičkim osobama koje obavljaju registriranu gospodarsku djelatnost na području Grada Dubrovnika.

Podsjetimo, visina potpore za zapošljavanje pripravnika do sada je iznosila 2.500,00 kuna, a odlukom Gradskog vijeća Grada Dubrovnika taj iznos za 2018. godinu povećan je za 300 kuna.

Za provođenje Odluke o dodijeli potpora za zapošljavanje pripravnika u proračunu za 2018. godinu osigurano je 1.400.000,00 kuna.

Uvjeti, kriteriji i način dodjele potpora, prava i obveze pripravnika i korisnika potpora za zapošljavanje, te način isplate potpore moguće je pronaći u tekstu natječaja koji se nalazi u nastavku.

DPP

Ponedjeljak, 22 Siječanj 2018 19:07

Što vas sve očekuje uz Festu svetoga Vlaha...

Raznovrstan program očekivat će Dubrovkinje i Dubrovčane uz Festu svetoga Vlaha i Dan Grada Dubrovnika. Uz otvaranej FEste i samu procesiju, bit će tu i izložbe, koncerti, radionice...

U nastavku možete pročitati što sve očekuje uz ovogodišnju Festu.

ČETVRTAK, 25. SIJEČNJA 2018.

20:00 Festa od Klapa uz Gudački kvartet Dubrovačkoga simfonijskog orkestra
Organizator: Festa Dubrovnik
Kazalište Marina Držića

PETAK, 26. SIJEČNJA 2018.

21:00 Dubrovačka rock-parada
Organizator: Festa Dubrovnik
Umjetnička galerija Dubrovnik

SUBOTA, 27. SIJEČNJA 2018.

12:00 Okrugli stol „Beatlesi i pop-kultura – globalni utjecaj“
Organizator: Festa Dubrovnik
Hotel Valamar Lacroma 20:00 Koncert The Beatles Revival Orchestra u suradnji s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom
Organizator: Festa Dubrovnik
Hotel Valamar Lacroma

NEDJELJA, 28. SIJEČNJA 2018.

19:00 Dubrovačke operne dive u suradnji s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom
Organizator: Festa Dubrovnik
Crkva sv. Vlaha

PONEDJELJAK, 29. SIJEČNJA 2018.

11:00 Izložba domaćih i stranih slikara
Organizator: Artur Gallery
Artur Gallery

12:00 Izložba literarnih i likovnih radova „Sveti Vlaho – naš zaštitnik“ i „Dubrovnik – moj Grad“
Organizator: Društvo „Naša djeca“
Osnovna škola Marina Getaldića, područna škola Centar

12:00 Izložba članova Udruge „DART“
Organizator: Dubrovačka art-udruga bez granica – „DART“
Pastičerija Dolce vita, Nalješkovićeva ulica

18:30 Otvaranje izložbe "Dubrovnik i proslave Feste svetog Vlaha u prvoj četvrti 20. stoljeća"

Organizator: Ogranak Matice Hrvatske u Dubrovniku
Luža

UTORAK, 30 SIJEČNJA 2018.

18:00 Trodnevlje u crkvi sv. Vlaha

19:00 Otvorenje izložbe „Mali format – Sveti razgovor“
Organizator: Dubrovačke knjižnice
Prizemlje Narodne knjižnice Grad

SRIJEDA, 31. SIJEČNJA 2018.

11:00 Radionica o tradicionalnim jelima za Svetoga Vlaha
Organizator: Festa Dubrovnik, Deša Dubrovnik i Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik
Restoran Mimoza

17:00 Scenska pripovijest „Libro svetoga Vlaha“
Organizator: Studentski teatar „Lero“
Lazareti

18:00 Trodnevlje u crkvi sv. Vlaha

19:30 U susret sv. Vlahu – Otajstvo obitelji
Organizator: Udruga „Kršćanski društveni krugovi“ – Zagreb
Dvorana Ivana Pavla II., Poljana P. Miličevića 4

ČETVRTAK, 1. VELJAČE 2018.

11:00 promocija 30. broja magazina „Welcome to Dubrovnik“
Organizator: Turistička zajednica grada Dubrovnika
Turistička zajednica grada Dubrovnika, Pile

18:00 Trodnevlje u crkvi sv. Vlaha

19:00 Izložba slika o sv. Vlahu
Organizator: Festa Dubrovnik, Dubrovačka udruga likovnih umjetnika i Matica iseljenika
Kazalište Marina Držića

19:30 Predstavljanje znanstvene monografije „Zborna crkva sv. Vlaha u Dubrovniku“
Organizator: Vijeće za kulturu i znanost Dubrovačke biskupije
Dvorana Ivana Pavla II., Poljana P. Miličevića 4

20:00 Koncert u povodu Feste sv. Vlaha i Dana grada Dubrovnika
Organizator: Dubrovački simfonijski orkestar
Katedrala Gospe Velike

PETAK, 2. VELJAČE 2018.

9:00 Odavanje počasti poginulim braniteljima grada Dubrovnika
Organizator: Grad Dubrovnik
Kod spomen-obilježja na groblju Boninovo

11:00 Svečana sjednica Gradskoga vijeća Grada Dubrovnika
Kazalište Marina Držića

12:00 Festa od vina
Organizator: Festa Dubrovnik, Gospodarska i Obrtnička komora, Dubrovačko-neretvanska
županija
Gradska kavana

13:00 Predstavljanje programa 69. Dubrovačkih ljetnih igara
Organizator: Dubrovačke ljetne igre
Festivalska palača

14:45 Mimohod Gradske glazbe Dubrovnik
Organizator: Gradska glazba Dubrovnik
Stradun

15:30 Svečano otvaranje Feste sv. Vlaha
Ispred crkve sv. Vlaha

17:30 Svečana večernja i koncert
Katedrala

20:00 Večera od Kandelore
Tvrđava Revelin

SUBOTA, 3. VELJAČE 2018.

6:45 Budnica uz trombunjere i Gradsku glazbu Dubrovnik

7:00 Sveta misa
Crkva sv. Vlaha

7:30 Ispraćaj trombunjera, glazbe i barjaktara

10:00 Svečana sveta misa, a potom procesija
Ispred katedrale

13:00 Tratamenat u čast sv. Vlahu (šporki makaruli, krafen i čaša vina)
Luža

15:00 Dubrovački primorski svatovi – kolo linđo
Ispred crkve sv. Vlaha

15:30 Barjaktari pozdravljaju prvostolnicu, biskupe i festanjule
Ispred crkve sv. Vlaha

16:00 Tombula
Organizator: Turistička zajednica grada Dubrovnika
Ispred Luže

20:00 Autorska večer Krešimira Magdića povodom pet desetljeća rada s dalmatinskim klapama
Organizator: Dubrovačke ljetne igre
Kazalište Marina Držića

23:00 Koncert Željka Bebeka
Tvrđava Revelin

NEDJELJA, 4. VELJAČE 2018.

8:00 Gradska glazba Dubrovnik
Organizator: Gradska glazba Dubrovnik
Ispred crkve sv. Vlaha

8:00 Okupljanje barjaka i odlazak na Goricu
Ispred crkve sv. Vlaha

9:00 Sveta misa
Gorica

12:00 Povratak barjaktara u Grad i završetak Feste sv. Vlaha
Ispred crkve sv. Vlaha

19:30 Promocija knjige Dubravka Kovačevića „Sveti Vlaho i njegovi festanjuli“
Organizator: Hrvatsko kulturno društvo „Napredak“ – Dubrovnik
Dvorana Ivana Pavla II., Poljana P. Miličevića 4

DPP

Stranica 1 od 291

frendy250

fabrio250

adriatic maestral 250
aerodrom250
ciban3
konavle 250

zupa 250

zupanija 250