Petak, 19 Svibanj 2017 15:11

Je li ovo mjera i sklad?! Ima li stabla u Gradu s kojeg se ne smiješe DDS-ovi kandidati?

Piše:

Mjera i sklad, Terezina i Grad, predizborni je slogan DDS-ove kandidatkinje za gradonačelnicu Dubrovnika, nezavisne Terezine Orlić s kojim se natječe na izborima.

Mjera i sklad osnovna je premisa njezina izbornog programa. Kolika je ta mjera i kakav je taj sklad osvjedočili su se stanovnici Dubrovnika jutros gledajući debla stabala po svim dijelovima Dubrovnika oblijepljena plakatima DDS-ovih kandidata, od kojih neki gotovo cijeloga dana redakciji portala Dubrovnikpress.hr šalju fotografije stabala s čijih im se debla smiješe Terezina Orlić i kandidati za njezine zamjenike.
terezinastabla3Teško je povjerovati da Terezina Orlić ima veze s ovim činom, ali zato su članovi DDS-a inače u svakom izbornom ciklusu pokazivali svu svoju maštovitost i kulturu kad je u pitanju lijepljenje plakata na mjesta na kojima se to inače ne radi. No, plakatiranjem stabala ovaj put zaista su nadmašili sami sebe.

Samo je pitanje što danas rade zaposlenici Vrtlara i komunalni redari koji još nisu poskidali plakate sa stabala koja se nalaze na javnim površinama.
terezinastabla2

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250