Petak, 19 Svibanj 2017 15:39

Pismo čitatelja o HDZ-ovu skupu u Mokošici zbog kojeg autobusi nisu mogli prolaziti: Bahati HDZ-ovci parkirali su se nasred puta da drže predizborni skup

Polako se primiče trenutak kad će nastupti izborna šutnja, a ja još od sinoć razmišljam hoću li i dalje šutati, saginjati glavu kao i ostali i nijemo promatrati sva ta događnja oko nas i bahatost pojedinih kandidata i članova stranaka koji misle da će im se vlast eto servirati na pladnju. Nekih desetak sati prije nego na snagu stupi ta izborna šutnja odlučio sam da ipak neću biti dio te šutljive većine, odlučio sam progovoriti, barem ovako uz pomoć karte i olovke jer nisam nešto vješt govornik kao neki naši političari, a vi poštovana redakcijo Dupressa odlučite vrijedi li ove moje misli objaviti na vašem portalu.

Cijela se armija HDZ-ovaca sjatila sinoć u Mokošicu. Držali su predizborni skup. I Mato Franković koji hoće biti novi gradonačelnik bio je među njima. I premda neki od njih žive u Mokošici baš su sinoć pokazali koliko je stalo do Mokošice, ali i nas Mokošičana, čije glasove se nadaju u nedjelju dobiti.

Moj glas, gospodo iz HDZ-a nećete dobiti! Ja i moja obitelje svoje vam glasove nećemo dati.  Nećemo vam dati glasove zbog svih onih Mokošičana i mladih i starih koji su sinoć zbog vaše bahatosti, vaše netolerantosti, vašeg bezobrazluka i vaše bezobzirnosti morali hodati s dna na vrh Mokošice. Među njima bilo je dosta starijih ljudi, vaših susjeda koje autobus nije mogao razvesti po naselju i iskrcati na stanicama na kojima ih svakodnevno iskrcava.

Vaša bahatost i nebriga natjerala je mnoge građane, stanovnike Mokošice vaše susjede da se upinju preko 400 skalina jer autobus nije mogao proći jer ste se bezobzirno parkirali na sred puta da bi držali predizborni skup.

N ije bilo šanse da autobusi Libertasa prođu dijelom naselja gdje ste vi držali vaš predizborni skup.

Ne znam što ste na tom skupu onima koji su vas došli slušati obećali. Nije me ni briga. Sinoć sam se najbolje osvjedočio što ste i tko ste.  

Poput divljih i primitvnih kauboja sinoć ste aute ostavili parkirane po cesti i zapriječili autobusima prolaz. Navukli ste na sebe najskuplja odijela, ali ponašanje niste promijenili. Divlje i bahato ponašali bi se i da se kojim slučajem dokopate vlasti jer ako vam sinoć, posebno vama HDZ-ovcima koji stanujete u Mokošici nije bilo stalo do vaših susjeda, koliko bi vam bilo stalo do vaših sugrađana koje uopće ne poznajete?

Čitatelj portala Dubrovnikpress.hr (podaci poznati redakciji)

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250