Srijeda, 13 Rujan 2017 11:10

Željko Raguž: Kupnjom Čingrije kotačić projekata se pokrenuo, a DUSTRA je jamac njihove realizacije

Predsjednik Dubrovačke stranke Željko Raguž u priopćenju za medije osvrnuo se najavu kako će Grad Dubrovnik kupiti Vilu Čingrija, dotičući se i drugih bitnih projekat u Dubrovniku, naglasivši kako je DUSTRA jamac njihove realizacije.

Njegovo priopćenje donosimo u cijelosti:

"Predizborno vrijeme je daleko iza nas, već je bilo nekoliko zasjedanja Gradskog vijeća i možda se prosječnom građaninu ne čini da se išta posebno događa, svakodnevnica je daleko od kolotečine.

Kada je DUSTRA razmišljala početkom godine o programu kojeg će prezentirati javnosti, cilj nije bio sastaviti popis lijepih i neostvarivih želja koje krasno izgledaju na papiru, nego uvrstiti i predstaviti točke koje će donijeti boljitak, a istovremeno su manje zahtjevne.

I dalje zadržavamo stav kako država nije najbolji gospodar na svijetu i kako je teško raspolagati imovinom na vlastitom teritoriju koja je u tuđim rukama, pa makar i u rukama matične države, primjeri su bezbrojni. Među ostalim, detektirali smo Vilu Čingriju koja je stajala na hridi izolirana, kao bjelokosna kula, bez posebne svrhe i često smo ju spominjali kao loš primjer upravljanja imovinom. Iznimno smo se obradovali kada smo saznali da se Vila vraća gradu, kao što smo se nebrojeno puta zalagali. Kotačić se pokrenuo i nema više stajanja – ne zavaravamo se, puno je posla ispred nas.

Veseli nas što se namjerava graditi dom umirovljenika, dječji vrtići, a i sportska infrastruktura, jer to znači da se glas naroda ipak osluškuje, a DUSTRA je u toj priči jamac realizacije projekata, osobito jer su svi ti planovi dio našeg programa koji nije postao arhivski spis nakon što su izbori prošli, nego putokaz koji govori koliko je još truda, borbe i zalaganja ispred nas." - stoji u priopćenju predsjednika DUSTRA-e Željka Raguža.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250