Srijeda, 13 Rujan 2017 19:14

Dirljivo pismo Tereze Kesovije nakon odlaska Alana Lasića: Alan je bio moje drago, radosno sunce

Hrvatska diva Tereza Kesovija uputila je dirljive riječi povodom prerane smrti dubrovačkog glazbenika i jednog od osnivača benda Atlantida Alana Lasića s kojim je glazbeno surađivala. Pismo Tereze Kesovije prenosimo u cijelosti:

Kad bi suze mogle vratiti Alanovo milo nasmijano lice, plakala bih bez prestanka. Voljela sam ga kako se voli netko drag. Bio je dobar i vrijedan mladi čovjek pun duha i lijepih riječi za svakoga.

Imala sam priliku surađivati s njegovom Atlantidom na koju je bio tako ponosan. Članovi benda bili su moji dragi gosti na koncertu u dvorani Lisinski. Također, zajedno smo otpjevali pjesmu "Što je ostalo od ljubavi" na koncertu na Žarkovici, povodom 25. godišnjice benda. Tu je pjesmu trebao dovršiti Ante Gelo u svom zagrebačkom studiju, ali nažalost nije stigao ostvariti Alanovu veliku želju.

Pri svakom našem susretu spominjao je moj "krasni" štrudel od sira koji sam ispekla za sve članove Atlantide kad su se jednom našli na mojoj zagrebačkoj adresi. Svakoga od njih sam voljela i volim još uvijek, ali Alan je bio moje drago radosno sunce koje nikada neću zaboraviti. I uvijek se pitam zašto Bog uzima dobre ljude.

Mir vječni tebi, moj mili i nezaboravni prijatelju.

Tvoja tužna Tere koju si, to znam, jako volio.

Tereza Kesovija

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250