Srijeda, 13 Rujan 2017 19:55

Veterani austrijske mornarice posjetili Županiju dubrovačko-neretvansku

Članovi udruge Veterana austrijske mornarice Viribus Unitis posjetili su danas Dubrovačko-neretvansku županiju, gdje su se sastali s pročelnicom Upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić. Austrijski veterani posjeitli su Županiju u pratnji svojih domaćina, članova Udruge Hrvatske ratne mornarice – Podružnica Dubrovnik.

Pročelnica Skurić je članovima Udruge Viribus Unitis poželjela dobrodošlicu u ime župana Nikole Dobroslavića u svoje osobno ime te zahvalila predsjedniku dubrovačke podružnice Udruge Hrvatske ratne mornarice Želimiru Čizmiću na organizaciji ovog posjeta. Također, pročelnica je pohvalila obje udruge na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji, a gostima iz Austrije zahvalila na poštovanju koje gaje prema Hrvatskoj ratnoj mornarici.

Predsjednik Udruge prof. Dr. Karl Skrivanek zahvalio je na gostoprimstvu i predstavio svoje suradnike. Istaknuto je i kako je jedan od ciljeva "posjeta članova Udruge našoj zemlji i motivirati naše udruge na stvaranju jedne krovne organizacije kroz koju bi i Republika Hrvatska postala članicom Međunarodne mornaričke konfederacije, krovne organizacije mornaričkih udruga na europskoj razini".

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250