Četvrtak, 12 Listopad 2017 13:35

Rossetti izazvao reakciju Raguža koji kaže: Mi smo podržali Frankovića i podržavamo ga i danas

Piše:

Predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž reagirao je na javni istup svog člana i gradskog vijećnika Rikarda Rossetttia koji je govorio o DPDS-u i obnovi tvrđave na Prevlaci, odnosno rtu Oštro, o čemu možete čitati OVDJE, te je pri tome pisao i o bivšem gradonačelniku Andru Vlahušiću.

I dok Raguž ne želi komentirati stav Rikarda Rosssettija o mogućoj DPDS-ovoj obnovi same tvrđave na Prevlaci, kazao je kako pak mora reagirati na političke stavove koje je iznio Rossetti. Rossetti je između ostalog kazao kako bi Vlahušić „možda i sad bio gradonačelnik da se nije dodirnuo u novac koji je vodstvo DPDS-a zarađivalo na zidinama“.

„Andra je trebalo maknuti i to se napravilo s namještenom kaznenom prijavom i smiješnom osudom za novac koji je društvo posudilo firmi koja je uredno vratila novac uz zakonitu kamatu. Ali ni to nije bilo dovoljno pa je za svaku sigurnost trebalo maknuti Vlahušića i posebnim zakonom, što im je na kraju i uspjelo.“ – mišljenje je Rikarda Rossettija.

Raguž pak govori:
- Mi smo otvorena stranka gdje svatko ima pravo na svoje mišljenje, to je oduvijek pozntao, ali sama zadiranja u politička pitanja bez znanja središnjice sigurno nisu praksa i ova gatanja što bi bilo kad bi bilo da se netko mogao kandidirati ne smatram ozbiljnim. Mi smo podržali Frankovića i podržavamo ga i danas i naše ruke u Vijeću su jedinstvene bez obzira što ponekad nemamo isti stav o pojedinim temama. – kazao je predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250