Utorak, 14 Studeni 2017 13:49

Vlahušić o natječaju za Zimski festival: Ekipa iz Grada nema ideja, jedino što znaju raditi je politički progon

Piše:

Upravo sam u Zagrebu i gledam kolika je razlika u pristupu promociji Zimskog festivala između Zagreba i Dubrovnika. Jučer su zagrebački gradonačelnik i Turistička zajednica zajednički promovirali njihov festival, a pogledajmo pristup u Dubrovniku, Grad pošalje Turističku zajednicu na promociju po regiji, a da se zapravo ne zna ni hoće li Zimskog festivala uopće biti, jer bez kućica on ne postoji, a ne znamo hoće li na ponovljenom natječaju biti dovoljno zainteresiranih. - nakon što je Sanitat poništio natječaj za kućice jer nije bilo dovoljno zainteresiranih uz visoke cijene koje su postavljenje o čemu možete čitati OVDJE, kazao je za Dubrovnikpress.hr bivši gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić, iza kojeg je organizacija iznimno uspješnih Zimskih festivala.

- Tri godine za redom tijekom zime Dubrovnik bilježi lijepe turističke rezultate, a dobrim dijelom za to je zaslužan i Zimski festival. No, nova ekipa iz grada, Mato Franković i Jelka Tepšić, ne samo što su bili protiv toga, nego su aktivno s Konzervatorskim odjelom sudjelovali u tome da se ne dozvole kućice na Stradunu. Da nisam bio dovoljno uporan, kreativan, ne bi bilo ništa od Zimskog festivala, a sad kad imaju sve, kad je Sanitat pun novca, zahvaljujući bivšoj upravi na čelu s Vedranom Kunicom, kad je grad pun novca, zahvaljujući bivšoj gradskoj upravi kojoj sam bio na čelu, oni pokazuju tko su i što su, odnosno da nemaju niti ideja niti znaju nešto napraviti. - kazao je Vlahušić.

- Zbog građana Dubrovnika, građana Župe, Primorja, Konavala i svih ostalih koji su voljeli doći u Grad na Zimski festival, ipak se nadam da će biti volje i želje da se to napravi kako treba. Zasad jedino što znaju raditi je politički progon i zapošljavanje na nepotrebna radna mjesta. - dodao je bivši gradonačelnik Andro Vlahušić.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250