Četvrtak, 07 Prosinac 2017 14:06

Dobroslavić uz otvaranje lučice na Batali: Očekujemo da Grad Dubrovnik osim lijepih najava pomogne i financijski

Župan Nikola Dobroslavić na današnjem svečanom otvaranju Komunalne lučice Dubrovnik, o čemu više možete pročitati OVDJE, pozvao je Grad Dubrovnik da se uključi u ovakve projekte.

U obraćanju novinarima prije samog početka svečanosti, Dobroslavić je kazao "kako je Županijska lučka uprava Dubrovnik puno ulagala u prethodnom razdoblju".

- ŽLUD je ulagala u Gradu Dubrovniku, a sva sredstva koja se utrže idu u daljnji razvoj i kvalitetu. Treba se dogovoriti s Gradom Dubrovnik da se vidi što je prioritet, iako sve ovisi o sredstvima. Očekujemo ono što je izostalo, a to je da Grad Gubrovnik osim lijepih najava konačno s financijskim sredstvima uđe u ovakve investicije jer će ih ubrzati. A ŽLUD će uvijek raditi svoj posao, samo su njihove kreditne spostobnosti ograničene. - rekao je Dobroslavić.

Pak, u obraćanju nazočnima uz samo svečano otvaranje, župan  Dobroslavić je ponovo govorio o odnosu Grada i ŽLUD.
- Kreditni potencijal ŽLUD je slab nakon ove investicije, ali uz novo vodstvo Grada Dubrovnika očekujemo da će se promijeniti odnos između Grada Dubrovnika i ŽLUD i da će se zajedničkim snagama napraviti on što ŽLUD ne može sama. - dodao je župan Dobroslavić.

Inače, na svečanom otvaranju lučice na Batali govorio je i zamjenik direktora Luke Dubrovnik Željko Raguž koji je rekao da je "gradonačelnik Mato Franković spreman pomoći uz drugu fazu radova na Batali".

V.Salvia

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250