Srijeda, 10 Siječanj 2018 11:18

"Vratimo djecu na igrališta" u Župi, prijavite se

U organizaciji udruge Sigurnost u prometu Dubrovnik, u sklopu projekta "Vratimo djecu na igrališta", natjecanje u vožnji bicikle, održat će se 20. siječnja u 10 sati, u sportskoj dvorani u Župi dubrovačkoj.

"Kako smo i obećali navedeno, sada već tradicionalno natjecanje, širimo van samog Grada Dubrovnika, te nakon Nuncijate isto će se u suradnji s općinom Župa dubrovačka održati i sportskoj dvorani u Župi. Na natjecanje se mogu prijaviti svi učenici osnovnih škola sa područja Grada i županije od 1. do 3. razreda!" - piše u priopćenju predsjednik Udruge Denis Pavela.

"Nagrade kao i medalje i pehar najboljima dodijeliti će proslavljeni sportaši, s kojima ćemo napraviti zajedničku fotografiju! Isto tako pozivamo svu ostali djecu, roditelje, bake i djedove da dođu, podrže naše mališane, i uživaju u druženju, glazbi, piću i hrani". - piše Pavela.

Prijave su moguće do 18. siječnja putem Facebook stranice Sigurnost u prometu Dubrovnik ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

V.S.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250