Četvrtak, 22 Veljača 2018 11:55

Barač nastavlja politiku pranja ruku T.Š.Bonačić; SDP je zadnja stranka koja se može javljati oko Luke Dubrovnik

Piše:

Postavlja se pitanje po kojoj cijeni će građani ovoga Grada plaćati moguću nestručnost i prijevremene raskide ugovora s klauzulama o visokim otpremninama? Po kojoj cijeni će nastaviti bujati javna i gradska administracija? - tako je jutros napisao u svom priopćenju za javnost predsjednik dubrovačkog SDP-a Jadran Barač osvrnuvši se na najavu kako će koalicijski partner HDZ-a Željko Raguž (DUSTRA) preuzeti mjesto direktora Luke Dubrovnik umjesto Božidara Memeda, inače člana SDP-a, kojeg čeka masna otpremnina.

Zamjera u svom priopćenju, kojeg možete pročitati OVDJE, Barač svima, HDZ-u i aktualnom gradonačelniku Matu Frankoviću, Željku Ragužu, okolo kole i bivšem gradonačelniku Andru Vlahušiću, povlači paralele što je Raguž prije radio u Luci i koje je dokumente koji su omogućili iznimno visoku otpremninu Božidaru Memedu, od navodno oko pola milijuna kuna, mada se može čuti i više, potpisivao sam Raguž.

Svima tako Barač zamjera i imao bi pravo da se ne ponaša kao da je pao s Marsa, jer nikakvu zamjerku nema na vlastitu stranku, onu koja je Božidara Memeda postavila na poziciju direktora, onu čijom su politikom u prvom redu omogućena iznimno visoka primanja Božidara Memeda i iznimno visoka otpremnina. Barač izbjegava stvarnost koja je takva da SDP po pitanju uhljebljavanja nije ništa bolji od HDZ-a ili ako baš hoće od HNS-a koji je vladao Gradom u suradnji sa SDP-om. Dapače, čini se da se SDP u prvom redu bavio proteklih godina uhljebljavanjem, pa i onim Jadrana Barača, osim ako on uistinu ne vjeruje vlastitoj zabludi da je u Vodovod zaposlen jer je bio najsposobniji biti ćato u odjelu koji vodi brigu o europskim fondovima, inače temi o kojoj se na negativan način dosta već govorilo na svim raznima.

Barač tako zapravo nastavlja politiku koju je imala bivša zamjenica gradonačelnika Andra Vlahušića i kandidatkinja SDP-a na proteklim izborima za gradonačelnicu Tatjana Šimac Bonačić, neslavno propavši već u prvom krugu, a koja je prala ruke i bježala od odgovornosti od svega lošega što se u Gradu događalo u vrijeme Vlahušićeva mandata kao da SDP nije sudjelovao u istoj toj vlasti i kojoj je upravo Barač bio kandidat za zamjenika.

SDP je tako u ovom slučaju posljednja stranka koja bi trebala i mogla moralizirati oko slučaja imenovanja Željka Raguža za direktora Luke Dubrovnik.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250