Srijeda, 14 Ožujak 2018 18:35

I župan Dobroslavić sa zamjenicima educirao se o pravima potrošača

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom sudjelovao je danas u informiranju građana o njihovim pravima koje je povodom Svjetskog dana prava potrošača, a u sklopu ”Tjedna prava potrošača u Republici Hrvatskoj” organiziralo Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Događanja su imala za cilj gospodarstvenicima i građanima pružiti sve informacije o propisima iz područja zaštite prava potrošača te kako iste mogu ostvariti te su održana u sedam gradova, a u Dubrovniku je sve počelo u srijedu ujutro edukacijom gospodarstvenika u Hotelu Kompas, dok su od 14 do 18 sati na Stradunu bili postavljeni informativni štandovi na kojima se mogu dobiti sve potrebne informacije.

Osim župana i njegovih suradnika, ispred Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta na informiranju i edukaciji građana bila je i državna tajnica Nataša Mikuš Žigman, kao i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

- Nisam ni ja u potpunosti upoznat sa svojim pravima kao potrošač. Ovo je pravi pristup Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. Imamo dosta ponuda na tržištu i neka imamo, ali moraju se zaštiti prava potrošača. Ono što platite morate i dobiti. - rekao je župan Dobroslavić.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250