Utorak, 17 Travanj 2018 13:04

Krenula Dustrica; Raguž: Ovo je najviše što je netko napravio za mlade

Piše:

Danas je službeno otvoren cijeli projekt Dustrice, kartice koja omogućuje popuste mladima do 31 godine života. Od danas na našoj web stranici može se pristupiti učlanjenju u sami projekt i imati Dustricu. - rekao je na konferenciji za novinare predsjednik Dubrovačke stranke Željko Raguž, koji je obznanio i na kojim će se sve objektima kartica moći koristiti.

- Ovo je najviše što je netko napravio za studente i mlade. Bilo je onih koji su u teoriji znali što treba napraviti, a mi smo to primijenili na samu praksu. Ne radi se o krema objektima gdje ne zalaze studenti i mladi. To su objekti gdje mladi svakodnevno zalaze. Zahvaljujemo se svim vlasnicima objekata koji sudjeluju u projektu, tu nije bilo nagovaranja već su objeručke prihvatili sudjelovati u projektu. - rekao je Raguž.
dustrica predst- Ukupno je za sada 58 objekata, a taj broj će rasti. Informacije o projektu su na našoj web stranici. Nama je cilj da svaka mlada osoba ima Dustricu, cijena je samo deset kuna i to jednokratno, a možete dobiti poput od 10 do 50 posto. - objasnio je Raguž, objasnivši kako su u DUSTRA-i "neizmjerno sretni jer nikad nitko nije za mlade nije takvo što učinio".

Član DUSTRA-e Nikša Đerek kazao je kako Dustricu mogu imati svi s boravištem u Dubrovniku, naglasivši da "imanjem Dustrice ne postaje član stranke".

Član DUSTRA-e Rafael Barkidžija objasnio je kako su u stranci razgovarali i problemima studentskog života i kako su tu odmah istaknute cijene. Stoga, pojasnio je Barkidžija, "došla je ideja da se napravi kartica".

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250