Petak, 06 Srpanj 2018 13:32

Obradović o navodnom nelegalnom odlagalištu gradskog vijećnika HDZ-a; mislio na Minđuhu

Piše:

HNS-ov vijećnik Miho Obradović na sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika postavio je pitanje gradonačelniku Matu Frankoviću ima li informacija da je „jedan gradski vijećnik HDZ-a otvorio nelegalni deponij otpada na Gornjim selima gdje se dovozi materijal i naplaćuje“. „Naravno, bez računa“, dodao je Obradović. Kako Dubrovnikpress.hr doznaje, Obradović je, iako je samo spomenuo da je riječ o vijećniku HDZ-a, ne spomenuvši konkretno ime, aludirao na Iva Lučića Minđuhu.

- Koliko imam informaciju dopremljena je i veća količina žive. Nemojmo zaboraviti da je Grad obavezan sanirati sve nelegalne deponije pa tako i ovaj i time se šteti i proračunu Grada. – kazao je Obradović.

Mogućnost postojanja nelegalnog odlagališta otpada, odnosno točnije, kako Dubrovnikpress.hr dozanje, odlagališta građevinskog materijala, izgleda da gradonačelnika Frankovića ne brine previše. On se odgovarajući Obradoviću prvo osvrnuo na prošlu gfardsku upravu pa je kazao kako se „sjeća da je brat bivšeg gradonačelnika odlagao poviše Rijeke dubrovačke godinama“.

- Pa je onaj Raduka vikao: „Nije mi platio, ostao je dužan dva milijuna.“ – rekao je Franković.

- Ako nešto tako postoji, onda postoje institucije pa prijavite, ja vam nikoga neću skrivat ni pravdat ako je nešto nelegalno. Možda je i legalno, možda postoji neka odluka, ja ne znam. – rekao je gradonačelnik Franković vijećniku Obradoviću.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250