Ponedjeljak, 16 Srpanj 2018 13:20

Milkoviću istekao mandat na čelu Mladeži HDZ; Mislav Čagalj vjerojatno novi predsjednik

Istekao je mandat predsjedniku Mladeži HDZ-a Dubrovnik Peru Milkoviću, a uskoro se, kako neslužbeno doznaje portal Dubrovnikpress.hr očekuje i Izborna skupština na kojoj bi Milkovića na čelu ove HDZ-ove gradske organizacije trebao naslijediti Mislav Čagalj.

Milković je Mladež HDZ-a Dubrovnik vodio četiri godine, dakle od 2014. godine, a inače je član od 2004. dok se prema Statutu stranke zbog starosnog ograničenja više se za novi mandat nema prava kandidirati.

Inače, razgovarajući s članovima Mladeži može se čuti i kako je Milković u svom mandatu odradio odličan posao kao predsjednik ove organizacije. Prije svega u privlačenju novih članova, brojnim održanim aktivnostima, ali i kroz čisto tehnički aspekt, dakle uz brojne izbore gdje upravo članovi Mladeži na svojim leđima iznesu određene logističke poslove.

Što se tiče Mislava Čaglja, kako doznaje portal Dubrovnikpress.hr, on je upravo Milkovićev favorit, a sa čime se slaže i dobar dio Mladeži i sa čime bi se na koncu trebala usuglasiti i vrhuška same Gradske organizacije HDZ-a Dubrovnik.

V.Salvia

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250