Ponedjeljak, 16 Srpanj 2018 13:52

Gradonačelnik Franković reprezentativcima: Vaša srčanost u Dubrovniku je ujedinila domaće i turiste

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković na svojem Facebook profilu uputio je poruku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, a uz koju je istaknuo ponos zbog povijesnog rezultata kojega su nogometaši ostvarili na Svjetskom prvenstvu u Rusiju.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Poštovani članovi Saveza, stručnog stožera, dragi reprezentativci,

Srce vatreno cijelog krajnjeg juga Hrvatske kucalo je s vama zadnjih 30 dana i zato vam hvala za veliki i povijesni uspjeh kojeg ste nam podarili, učinili nas sretnima i ponosnima, učinili da svi zajedno dišemo kao jedan i skupa s vama još jednom pokažemo koliko volimo Hrvatsku.

Ali ne samo da ste ujedinili građane Hrvatske, ujedinili ste u Dubrovniku domaće i turiste, jer su i naši gosti prepoznali vašu srčanost, naš zajednički ponos i želju da ovu malu zemlju odvedemo na vrh svijeta. ''Kockice'' su u Dubrovniku ovih dana bile najtraženiji suvenir, mi smo ih nosili s ponosom, a svima će nam ostati za sjećanje na jedan izuzetan povijesni sportski trenutak.

Hvala vam što ste ime Hrvatske ovih dana donijeli u svaki kutak ove kugle zemaljske. Za nas ste pobjednici u svakom pogledu!" - napisao je gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250