Ponedjeljak, 20 Kolovoz 2018 14:09

Gradonačelnik Franković uručio ključeve sanitetskog vozila Domu zdravlja Dubrovnik

Primopredaja kombi vozila za sanitetski prijevoz Domu zdravlja Dubrovnik održana je u ponedjeljak ispred zgrade Grada Dubrovnika. Ključeve sanitetskog vozila nabavljenog proračunskom donacijom Grada Dubrovnika u vrijednosti od 332.500 kuna ravnatelju Doma zdravlja Dubrovnik Branku Bazdanu uručio je gradonačelnik Mato Franković.

- Grad Dubrovnik kontinuirano ulaže u dubrovački zdravstveni sustav, a tome u prilog govori i niz pokrenutih suradnji s Općom bolnicom Dubrovnik, Zavodom za hitnu medicinu i Crvenim križem; djelujemo pro aktivno i pomažemo koliko možemo. - kazao je ovom prigodom gradonačelnik Franković. Najavio je i novi projekt pedijatrijske ambulante u Mokošici gdje će, kako kaže, biti i prostor za logopeda.

Ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan zahvalio je na donaciji kazavši kako je ista posve opravdana i dobrodošla s obzirom na veliku „kilometražu“ koji godišnje ostvari sanitetski prijevoz, pohvalivši istovremeno suradnju s gradonačelnikom Matom Frankovićem i ovom gradskom upravom.

Svečanom uručenju ključeva novog sanitetskog vozila prisustvovao je i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250