Petak, 14 Rujan 2018 19:59

Foto čitatelja: Taksisti na Ilijinoj glavici pokušali prokušan princip pa zakrčili cestu prema Župi

Danas na Ilijinoj glavici nažalost uobičajena ljetna slika. Naime, kako se može vidjeti na fotografijama koje je portalu Dubrovnikpress.hr poslao čitatelj, taksisti su ponovo učinili gužvu provodeći svoju uobičajenu praksu i ponašajući se kao da su jedini u prometu.

Naime, na ovom predjelu taksisti se prvo prestroje u traku za Župu dubrovačku ne bi li nešto kasnije prestrojavali u traku prema Gradu. Problem je u tome što to ide po prokušanom principu da jedan od njih u potpunosti zaustavi promet ne bi li stvorio mjesta da se ubacivaju ostali taksisti ispred njega. Jasno je i koje to stvara gužve. Međutim, danas, kako je napisao i čitatelj portala Dubrovnikpress.hr, ljudi ih sasvim logično nisu puštali. Zašto bi ih i puštali? Zar su taksisti nekakva interventna služba da imaju prednost nad svim drugim vozilima u Gradu Dubrovniku?

Jasno, kako danas nisu propušteni, stvorila se i ogromna kolona prema Župi dubrovačkoj, što je svakome od vozača tko se u tom trenutku našao na Ilijinoj glavici stvorilo problem. Kako se može vidjeti na fotografijama, taksisti koji su radili ovakve "pretumbacije" nisu Uberovci, nego dubrovački taksisti.

U svakom slučaju, zbog ovakvih svakodnevnih situacija na dubrovačkim ulicama jedva će se dočekati i kraj sezone, kad će između ostaloga i ovakve slike biti itekako rjeđe.

V.S.

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250