Četvrtak, 11 Listopad 2018 18:24

Konavoski vrtići: Započeo drugi ciklus radionica za očeve

Drugi ciklus radionica za očeve najmlađe djece „Klub očeva Rastimo zajedno“ započe je jučer u Dječjem vrtiću Konavle. Podsjećamo, na četiri radionice koliko ih broji cjelokupan ciklus cilj je stvoriti podržavajuće okruženje u kojem će očevi dodatno osvijestiti svoju očinsku ulogu u razvoju djeteta, upoznati bolje sebe kao oca, prepoznati učinkovite načine nošenja sa zahtjevima roditeljstva i razmjenjivati ideje o načinima na koje žive svoje očinstvo.

"Uspješni nastavak radionica za očeve čini se pokazateljem sve veće osviještenosti javnosti, ali i očeva o tome kako očevi nisu pasivni promatrači razvoja vlastite djece nego aktivni sudionici istoga pri čemu je njihov utjecaj jedinstven i dugoročan." - napisali su organizatori.

Za sve one koji se nisu imali prilike uključiti u dosadašnje radionice „Rastimo zajedno“ imat će to prilike učiniti početkom sljedeće godine. Za sve informacije o sudjelovanju u ovim ili radionicama za roditelje (i mame i tate) možete se javiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a više o samim radionicama i načinima rada možete doznati OVDJE.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250