Petak, 12 Listopad 2018 08:24

Turistička kompanija Aminess uručila donaciju Dječjem vrtiću Orebić

Predstavnici Aminessa jučer su Dječjem vrtiću Orebić poklonili veliki bazen ispunjen šarenim lopticama, u kojem će moći uživati čak 136 mališana. Uručenju donacije prisustvovali su načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić, predstavnici Aminessa, direktor destinacije Žarko Pecotić i direktorica hotela Aminess Grand Azur Magdalena Novak, kao i mališani koji nisu mogli sakriti uzbuđenje novom vrtićkom zanimacijom.

Aminess hoteli i kampovi kao društveno odgovorna kompanija brine o kvaliteti života zajednice i razvoju destinacija u kojima posluje, a ova je aktivnost samo jedna u nizu inicijativa koje se provode na redovitoj bazi.

- Jako nam je važno aktivno sudjelovati u životu lokalnih zajednica u kojima smo prisutni. Nadamo se da će ovom donacijom vrtić postati još sretnije mjesto za odrastanje i druženje djece te da će im boravak u vrtiću biti još ugodniji”, rekao je prilikom donacije Pecotić.

Važnost ovakvih inicijativa istaknuo je i načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić kazavši:
- Ovo je još jedan dokaz sjajne suradnje Općine Orebić i Aminessa. Važno je imati partnera koji doprinosi razvoju zajednice i koji je tu kada je to najpotrebnije. Na tome smo neizmjerno zahvalni, a izraz na dječjim licima najveće je zadovoljstvo svima nama. Veselimo se novim projektima.

Aminess u Orebiću kroz program donacija dodatno podržava i rad DVD-a Orebić, kao i ostale lokalne inicijative koje, između ostalih, približavaju destinacije u kojima Aminess posluje. Jedna od takvih aktivnosti je planirana već za idući tjedan, kada će novigradski osnovnoškolci posjetiti destinaciju Orebić i sastati se sa svojim vršnjacima, te upoznati prirodne ljepote i kulturne znamenitosti.Isti su poziv uputili i Osnovnoj školi Orebić za koju se nadaju da će također potvrditi dolazak njihovih učenika u Novigrad.

DPP

frendy250

fabrio250

aerodrom250
konavle 250

zupa 250

zupanija 250